Yggdrasil lanceert de Avatars: Gateway Guardians gokkast

Spel provider Yggdrasil is bij het online casino ontzettend populair. Deze spel provider is interessant te noemen door de vele mooie gokkasten die zij al op de markt hebben weten te brengen. Als je een spel van Yggdrasil gaat spelen weet je zeker dat je jezelf geen moment zal vervelen.

Het is dan ook altijd weer interessant als deze spel provider een nieuwe gokkast lanceert. Wij hebben goed nieuws voor jou want het is weer zo ver. Yggdrasil heeft de Avatars: Gateway Guardians gokkast uit weten te brengen. Dit is hun nieuwe gokkast en is nu al een echte topper. Sinds 14 november 2019 is de Avatars: Gateway Guardians gokkast online te spelen. Dit spel is nu al niet meer weg te denken. Het thema gaat over Avatars en hun bijzondere manier van leven. Je komt terecht in een spannende wereld en dat trekt al snel je aandacht. Bij de Avatars: Gateway Guardians gokkast kom je mooie grafische elementen tegen en spannende geluidseffecten. Yggdrasil heeft de Avatars: Gateway Guardians gokkast dus erg goed in elkaar weten te zetten!

Spelregels de Avatars: Gateway Guardians gokkast

Voordat je een gokje gaat wagen op de Avatars: Gateway Guardians gokkast is het belangrijk dat je de spelregels doorneemt. Je moet goed weten hoe het spel werkt en wat je kunt verwachten als speler. Daarnaast moet je goed weten op welke manier je de Avatars: Gateway Guardians gokkast kunt bedienen. Deze slot heeft net als andere gokkasten van Yggdrasil maar een minimaal aantal knoppen gekregen. Dat is een groot voordeel want zo kun je zonder poespas het spel bedienen. De functies van de knoppen heb je dan ook al snel onder de knie. Met de ‘COIN VALUE’ knop kun je heel eenvoudig een inzet plaatsen. Je bepaald zelf met welke inzet je de Avatars: Gateway Guardians gokkast gaat spelen. Als je een inzet geplaatst hebt kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde play knop. Bij elke draai maak je kans op winst dus de spanning zit er al snel in.

Winsten behalen doe je zo

Om het tot een winst te kunnen schoppen moet je op het speelveld een combinatie vormen. Een combinatie moet altijd uit 3 soortgelijke symbolen bestaan. Het is belangrijk dat ze volledig op elkaar aansluiten. Een combinatie mag dus nooit onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Als je de Avatars: Gateway Guardians gokkast gaat spelen kom je 6 winlijnen tegen. Een combinatie moet altijd één van de 6 winlijnen volgen. Voor elke complete combinatie die je weet te vormen zal je een geldprijs ontvangen. In de prijzentabel kun je terugvinden welke winsten je kunt behalen.

Extra functies ook aanwezig

Tijdens het spelen van de Avatars: Gateway Guardians gokkast kun je als speler ook altijd genieten van extra functies. De extra functies die door Yggdrasil toe zijn gevoegd zorgen voor nog meer spanning. Je kunt onder andere genieten van free spins. Als je free spins hebt ontvangen kun je de rollen van de Avatars: Gateway Guardians gokkast gratis laten draaien. Dat houdt ook in dat je met de Avatars: Gateway Guardians gokkast gratis winsten kunt behalen. Je kunt ook vermenigvuldigers ontvangen. Dit kan oplopen tot maximaal 101x. Hierdoor kunnen gelprijzen ook weer hoog oplopen!