Wild Worlds aangekondigd door Netent

Nog niet zo lang geleden heeft Netent alweer een nieuwe gokkast aangekondigd. Deze is nog niet gelanceerd maar de volgende is er alweer. Wild Worlds zal de nieuwste gokkast worden en deze zal rond 9 april worden gelanceerd. Houd je alvast klaar op deze mooie dag want dan kun je weer nagaan wat Netent nu weer voor je klaar heeft staan.

Het is een combinatie van de gokkasten When Pigs Fly en de Tornado: Farm Escape. Deze bestaan niet meer, maar deze keren dus terug op deze nieuwste online gokkast en reken er maar op dat het erg mooi gaat worden. Zoals je van Netent wel gewend bent ga je niets tekort komen. Maar het gaat er om dat jij weet wat het voor jou kan betekenen als je deze ook gaat spelen. We leggen je daarom graag uit wat wij er over weten zodat je er je voordeel mee kunt doen.

Meer over de gokkast

Wild Worlds gaat je laten zien dat je aan kunt sluiten bij de superhelden en dan ga je samen de monsters verslaan. Je gaat de wereld redden en dat doe je op de 5×5 lay-out. Daarbij zijn de clusters verantwoordelijk voor de winnende combinaties! Het is de hoogste tijd dat het bijna april is zodat je het ook na kunt gaan en zelf de spanning gaat ervaren. Tot die tijd zal je het met onze informatie moeten doen zodat je je alvast voor kunt bereiden op wat er komen gaat. Er zullen in ieder geval vele extraatjes aanwezig zijn die het gokken nog spannender en leuker maken. Daarom raden wij je aan om daar optimaal gebruik van te maken. Hoe doe je dat?

De prijzentabel op de gokkast zal je een goed beeld geven van welke symbolen er zijn, hoeveel je er nodig hebt en welke winst er dan behaald kan worden. Ben je ook bewust dat je winst mede wordt bepaald door de hoogte van je inzet. Zorg daarom dat je er het maximale uit gaat halen en doe er je voordeel mee! Je kunt zo nog beter voorbereid aan het werk gaan en zorgen dat jij weet wat de gokkast je maximaal te bieden heeft. Netent heeft altijd nieuwe items op een gokkast verwerkt dus dat zal ook deze keer weer tot uiting komen. Deze ervaar je zelf wanneer dat jij een gokje gaat wagen op Wild Worlds.

Aftellen kan beginnen

Het is tijd om eens na te gaan hoe het voor jou allemaal gaat lopen als je deze gokkast opent. Maar daarvoor moet je nog een ruime maand geduld hebben. Neem daarom de tijd om daar op in te spelen en speel tot die tijd op de andere Netent gokkasten. Ook daarbij kom je niets tekort en ga je het zeker naar je zin hebben. 9 april is in ieder geval een dag die je alvast in de agenda kunt noteren en dan kun je nagaan hoeveel geluk je dan hebt. Bereid je alvast voor en houd het nieuws in de gaten want zodra we meer weten over deze gokkast zullen we dan uiteraard met jou en alle andere lezers delen.