3D gokkasten

Van platte afbeelding naar 3D

De grafische mogelijkheden van video gokkasten worden steeds groter. Daar wordt door de mensen die zich bezig houden met de ontwikkeling en het ontwerpen van gokkasten volop gebruik van gemaakt. In plaats van platte afbeeldingen verschijnen er prachtige animaties op het scherm. Een gokkast blijft natuurlijk gewoon een gokkast.

Maar het plezier in het gokken wordt wel een stuk groter als het allemaal heel mooi uitziet. Daarnaast is er grote variatie in wat er op het beeldscherm verschijnt.

Van de eerste gokkast naar 3D gokkasten

De geschiedenis van gokkasten is begonnen met een kast vaak in een gokhal of cafewaar een mechaniek inzat dat rollen liet draaien. Op deze rollen stonden symbolen en bepaalde combinaties op de winlijn leverden een prijs op. Dat is na de eerste introductie altijd zo gebleven.

Uiteindelijk kwam de elektronische gokkast op de markt die er met toeters, bellen en lampjes al een stuk spectaculairder en aantrekkelijker uitzag. Ook bood deze meer mogelijkheden om, behalve het laten draaien van de rollen, ook andere zaken te tonen.

3D Gokkasten
Beleef online gokkasten nog mooier in 3D!!

Met de video gokkast is een ontwikkeling ingezet waarbij de kwaliteit van de graphics en het uitbreiden van de mogelijkheden van de gokkast centraal stond. Omdat op deze kasten een animatie wordt afgespeeld is eigenlijk alles mogelijk.

De grafische mogelijkheden zijn door het sneller worden van de processors en de grafische kaarten in de gokkasten en de verdere ontwikkeling van de software sinds de allereerste introductie van de video gokkast enorm gegroeid.

3D Gokkasten gelikt, strak en met diepte

Door de technische mogelijkheden worden de creatieve mensen die in dienst zijn van de gokkast fabrikanten enorm uitgedaagd om de beschikbare grafische mogelijkheden op een vernieuwende manier te gebruiken bij de ontwikkeling van nieuwe gokkasten.

Dit zie je terug op de online casino’s. De manier waarop de rollen gepresenteerd worden op het scherm ziet er glad en gelikt uit met allerlei animaties en echte diepte op het scherm. Maar het mooiste zijn de bonus games.

Dit is niet meer een platte pijl die op een rad van fortuin een rondje draait of een verzameling symbolen waar op de één of andere manier mee gegokt kan worden. Maar heuse adventures waar, als het geluk je mee zit, je forse prijzen mee kunt winnen.

Dit maakt het gokken op 3D gokkasten veel spannender en spectaculairder hoewel aan de onderliggende kans om daadwerkelijk een prijs te winnen niets verandert. Het is vorm en geen inhoud. Maar als je de 3D gokkasten ziet dan weet je direct dat vorm ook heel belangrijk is.

Dr. Jakyll and Mr. Hyde.

Deze 3D gokkast van BetSoft is gebaseerd op de roman van de Schotse schrijver Robert Louis Stevenson. Het boek werd in 1886 uitgebracht en het is best bijzonder dat een boek van zo lang geleden nu het thema is van één van de meest spectaculaire 3D gokkasten.

Dr Jakyll and Mr Hyde
Het boek gaat over een arts, Dr. Jakyll die gefascineerd is door goed en kwaad en hoe het goede en het kwade bij mensen werkt. Met drankjes kan hij zichzelf veranderen in Mr. Hyde die het kwade vertegenwoordigt. Met een ander drankje kan hij weer de goede Dr. Jakyll worden.

Het mixen van drankjes kom je ook tegen bij deze 3D gokkast waarvan de verhaallijn zich in Londen afspeelt. Het mooiste deel van het spel is een wilde achtervolging door Londen waarbij je de mogelijkheid hebt om je inzet dertig keer terug te winnen. Een spannende 3D gokkast met prachtige graphics en verrassend spannende bonus games.

A Night in Paris

Zoals de titel al doet vermoeden is A Night in Paris een 3D gokkast van BetSoft waarvan het verhaal zich afspeelt in Parijs. Het is een spannend avontuur dat zich voor het belangrijkste deel afspeelt in een museum. Waarbij een beveiliger, zijn hond en een dief de hoofdrollen spelen.

Ook hier zijn de graphics zonder meer spectaculair en laat de gokkast zich bekijken als een prachtig vormgegeven interactieve computer game.

Krijg je het voor elkaar om tegelijkertijd drie symbolen van de beveiliger op het scherm te krijgen dan win je een mooie prijs. Zoals bij alle 3D gokkasten zijn ook bij deze gokkast de bonus games mooi en gelikt.

Thunderstruck II (Microgaming)

Thunderstruck II van Microgaming is de laatste telg in de Thunderstuck serie. De gokkast is gebaseerd op de Scandinavische mythologie met Odin en Loki in de hoofdrollen. De kast is spectaculair om te spelen. Ook biedt het je de kans om grote prijzen te winnen.

Microgaming heeft de ontwikkeling van deze 3D gokkast aangegrepen om ten opzichte van de voorganger enorme stappen te maken. De ontwikkelaars hebben allerlei interessante details en mogelijkheden toegevoegd. Als je al enthousiast bent over Thunderstuck I dan is Thunderstuck II een echte aanrader.