Tiki Fruits Totem Frenzy wil je niet missen!

Kom tot rust met de Tiki Fruits Totem Frenzy gokkast op internet en ontdek het grote eiland. Je kunt dit spel bij het online casino gaan spelen met een totaal van 7 rollen. Op elke rol kun je 9 symbolen laten verschijnen en daardoor kan er gespeeld worden met maar liefst 63 symbolen per draai.

Als je met de Tiki Fruits Totem Frenzy gokkast aan de slag gaat zal je zien dat het thema te maken heeft met een groot eiland. Je kunt genieten van een heerlijke vakantie en op deze rustige bestemming kun jij helemaal tot jezelf komen. Spelen op de Tiki Fruits Totem Frenzy gokkast kan bovendien winstgevend uitpakken en dat zorgt voor de nodige spanning.

Je ziet op de achtergrond van het spel het eiland verschijnen. De achtergrond laat wit zand zien, helder blauw water, bergen, stenen, planten en totem palen. Bekijk je het speelveld van de Tiki Fruits Totem Frenzy gokkast? Dan zie je bijpassende symbolen op de rollen verschijnen. Op de rollen draai je onder andere stukken fruit. Denk aan bananen, kokosnoten, granaatappels, mango’s, roze vruchten en nog veel meer. Je draait ook groene sterren, dobbelstenen, totempalen, gouden bellen, diamanten en andere kleurrijke symbolen. Deze symbolen kunnen jou van mooie prijzen voorzien en dat wil je uiteraard maar al te graag.

Zo kun je het spel bedienen

Heb je de Tiki Fruits Totem Frenzy gokkast geladen? Dan kun je al snel beginnen met spelen. Dit kan met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen van het spel vind je terug aan de onderkant van de rollen. Er is onder andere een ‘STAKE’ knop aanwezig. Hier kun je een inzet mee plaatsen. Je kunt de Tiki Fruits Totem Frenzy gokkast spelen voor minimaal €0,10 per draai.

Wil je hogere inzetten plaatsen? Dan is dat bij de Tiki Fruits Totem Frenzy gokkast mogelijk tot maximaal €20 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde gele knop waar de twee donkere pijlen op te zien zijn.

Vorm clusters voor prijzen

Tijdens het spelen van de Tiki Fruits Totem Frenzy gokkast is het uiteraard jouw doel om zoveel mogelijk winsten te behalen. Om te kunnen winnen met de Tiki Fruits Totem Frenzy gokkast moet je op de rollen clusters draaien. Een cluster moet bestaan uit identieke symbolen en dit moeten er minimaal 5 zijn. Het is belangrijk dat elke cluster die je laat zien compleet is.

Elke cluster moet op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Een cluster die onderbroken wordt kan namelijk geen winst meer opleveren. Hoe meer symbolen je in een cluster laat zien, hoe hoger de winst die je uit kunt laten betalen. In de prijzentabel vind je terug welke winsten je kunt behalen. Je kunt de Tiki Fruits Totem Frenzy gokkast voor de winst spelen met een RTP van 94,74%.

Extra functies Tiki Fruits Totem Frenzy

Dit spel heeft ook extra functies te bieden. Dat maakt het spelen van de Tiki Fruits Totem Frenzy gokkast nog leuker dan het al is. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je met de extra functies de kans op winst kunnen vergroten. Daarnaast kun je er ook leuke winsten mee behalen. Eén van de extra functies die de Tiki Fruits Totem Frenzy gokkast te bieden heeft is het Wild symbool.

De Wild heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met het Wild symbool dan ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen.

Er zijn ook Scatter symbolen aanwezig bij de Tiki Fruits Totem Frenzy gokkast. Zij kunnen jou van free spins voorzien. Met de free spins die je ontvangt kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Op die manier is het mogelijk om gratis winsten te behalen!