Tijd voor een virtuele reis met Gonzo’s Gold!

Het aanbod van spellen bij het online casino is weer goed aangevuld door spel provider Netent. Door de in 1996 opgerichte provider is de Gonzo’s Gold gokkast gelanceerd. Je speelt deze gokkast met een hoge kwaliteit. Daardoor wordt het al snel interessant om de rollen te laten draaien. geldprijzen kunnen al snel stijgen.

De spanning zal geen moment ontbreken bij dit spel. Als je met deze gokkast aan de slag gaat, zal je kunnen rekenen op een goed uitgewerkt thema. Deze gokkast is een goede aanvulling aan de Gonzo-serie. Je wordt door de Gonzo’s Gold gokkast dan ook weer meegenomen op een avontuurlijke reis, waarbij er veel te beleven valt. Gonzo is tijdens het spelen van deze gokkast dan ook weer je beste vriend en hij zal jou met veel plezier de omgeving laten zien.

Uitwerking van het thema

Tijdens de reis die je maakt met de Gonzo’s Gold gokkast, is het de bedoeling dat je tempels en schatten ontdekt. Op de achtergrond van deze online gokkast krijg je een gouden pilaren van de tempel te zien. De stenen en gouden details trekken al snel je aandacht. Tussen twee grote pilaren wordt het speelveld weergegeven. Je speelt de Gonzo’s Gold gokkast met een totaal van 5 rollen.

Er worden 5 symbolen per rol weergegeven en daardoor kun je spelen met 25 symbolen per speelronde. Je kunt al snel mooie prijzen winnen door de rollen van het spel te laten draaien. Op de rollen draai je symbolen die het thema goed aanvullen. Je draait Gonzo zelf, gekleurde dierenkoppen en gouden maskers. Het kleurrijke speelveld vult het spel goed aan.

Prijzen winnen met clusters

Uiteraard wil je zoveel mogelijk geldprijzen winnen met geld of bonussen zodra je een gokje gaat wagen op de Gonzo’s Gold gokkast. Om het tot een winst te kunnen schoppen moet je op het speelveld van deze gokkast clusters vormen. Het is de bedoeling dat elke cluster uit 5 of meer identieke symbolen bestaat. Elke cluster moet op aaneengesloten rollen worden gedraaid. Dit mag zowel horizontaal als verticaal zijn. Hoe meer symbolen je in een cluster laat zien, hoe hoger de geldprijs die je kunt winnen. Voor de winst spelen op de Gonzo’s Gold gokkast kan met een Return to Player van 96,11%. Het spel heeft een hoge variantie te bieden en de hoogste geldprijs die gewonnen kan worden is 6.500 keer je inzet.

Extra functies Gonzo’s Gold

Zodra je een gokje gaat wagen op deze Netent gokkast, zal je ook gebruik kunnen maken van extra functies. Je kunt met de extra functies van het spel de kans op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Dit spel heeft onder andere een Wild symbool te bieden. Je herkent de Wild aan het gouden vraagteken. Met het Wild symbool kun je alle standaard symboolsoorten van de Gonzo’s Gold gokkast vervangen. Draai je een onderbroken cluster op de rollen en verschijnt ook de Wild op de rollen? Dan kan de Wild de positie van het verkeerde symboolsoort innemen. Op die manier kan de onderbroken cluster gecompleteerd worden en alsnog een winst opleveren.

Er zijn ook Scatter symbolen toegevoegd aan de Gonzo’s Gold gokkast. Je kunt het Scatter symbool herkennen aan de gouden tempel. Als je voldoende Scatter symbolen op het speelveld laat zien, zal je free spins kunnen winnen. Draai je 3, 4 of 5 Scatter symbolen? Dan ontvang je 10 free spins. Daarnaast ontvang je 2x, 20x of 200x je inzet.

Inzetten naar keuze plaatsen

Met een minimaal aantal knoppen kan deze gokkast van Netent bediend worden. De knoppen worden weergegeven aan de onderkant van de rollen. Met het stapeltje munten als knop kun je de inzet naar wens verhogen of verlagen. Bij de Gonzo’s Gold gokkast kun je minimaal €0,10 per draai plaatsen en maximaal €200 per draai. Deze nieuwe Netent gokkast kan dus altijd met een passende inzet worden gespeeld. Je kunt na het plaatsen van een inzet de rollen laten draaien. Dit is mogelijk met de ronde witte knop waar de gouden pijl op te zien is.