The Last Sundown is gelanceerd door Play’n GO!

In het aanbod van spellen bij het online casino kun je nu ook de The Last Sundown gokkast tegenkomen. Deze gokkast is ontwikkeld door spel provider Play’n GO. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je kunnen rekenen op 5 rollen.

Het spel heeft 3 symbolen per rol te bieden en kan daardoor met 15 symbolen per speelronde worden gespeeld. Je kunt deze gokkast gaan spelen met een goed uitgewerkt thema over een bende die de strijd met elkaar omgaan, voordat de zon voor het laatst ondergaat.

Je speelt de The Last Sundown gokkast met mooie grafische elementen en dat maakt het voor jou als speler al snel interessant. Als je met deze gokkast aan de slag gaat zal je op de achtergrond een verlaten industrieterrein te zien krijgen, met daarachter een grote ondergaande zon. Je krijgt op de rollen verschillende symbolen te zien. Je draait mannen waarvan hun gezichten deels uit staal bestaat. Er worden ook revolvers, andere geweren, granaten, bijlen en harten met injectienaalden gedraaid. Het spel heeft een spannende gameplay te bieden door het goed uitgewerkt thema en ook de achtergrondmuziek zorgt voor een unieke gameplay.

Spelregels The Last Sundown leren kennen

Kies je ervoor om een gokje te gaan wagen op de The Last Sundown gokkast? Dan moet je als speler goed weten welke spelregels er gelden. Je kunt het spel gaan spelen met een minimaal aantal knoppen. Deze worden weergegeven aan de onderkant van de rollen.

Met de getallenlijn die te zien is kun je een inzet plaatsen net als bij andere speelautomaten. Met welke inzet je gaat spelen kun je geheel zelf bepalen. Je kunt de The Last Sundown gokkast spelen voor minimaal €0,10 per draai en voor maximaal €50 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Dit is mogelijk met de ronde groene knop waar de twee witte pijlen op te zien zijn. Zodra de rollen gaan draaien maak je direct kans op het winnen van prijzen.

Spelen voor prijzen met winmanieren

Tijdens het spelen van de The Last Sundown gokkast kun je mooie prijzen naar binnen slepen. Om te kunnen winnen moet je op de rollen combinaties vormen. Dit moet met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort.

Je moet ervoor zorgen dat de combinatie op aaneengesloten wordt gedraaid. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de gokkast met minimaal 243 winmanieren en dit kan worden verhoogd naar 59049 winmanieren. Het spel biedt een RTP van 96,2% en je kunt rekenen op een medium tot hoge variantie. Spelen voor de winst is dus zeker wel de moeite waard!

Extra functies van het spel gebruiken

Deze gokkast kan ook worden gespeeld met extra functies en daar is het Wild symbool er één van. Je kunt met de Wild alle standaard symboolsoorten vervangen. Het is daardoor ook mogelijk om onderbroken combinaties te completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan val je alsnog in de prijzen. De Wild kan ook winnende combinaties verlengen, waardoor de prijs die je ontvangt nog hoger uitvalt.

Je speelt deze gokkast ook met Scatter symbolen. Hiermee kun je free spins winnen. De Scatter herken je aan het hart met de injectienaald. Als je op de rollen 3 of meer Scatter symbolen laat zien, zal de free spins feature worden geactiveerd. Je kunt met de free spins die je ontvangt de rollen van de The Last Sundown gokkast gratis laten draaien. Op die manier is het mogelijk om gratis prijzen te behalen. Dat zorgt dan ook direct voor nog meer spanning tijdens het spelen. Het is dus zeker de moeite waard om een gokje te wagen op de The Last Sundown gokkast!