Tale of Kyubiko spelen met 5 winlijnen

Play’n GO heeft onlangs een nieuwe gokkast uitgebracht en het gaat om het spel Tale of Kyubiko. Deze internet gokkast kan worden gespeeld met een oosters tintje en dat kan al snel je aandacht trekken.

Spel provider Play’n GO heeft deze gokkast in elkaar gezet met bijpassende grafische elementen, waardoor het thema zeer goed uit is gewerkt. Dit spel heeft mooie geldprijzen te bieden en is dan ook zeker de moeite waard om op te zoeken. Wij willen graag aan je vertellen wat dit nieuwe spel van Play’n GO te bieden heeft en wat je kunt verwachten!

Thema en symbolen

Door een gokje te wagen op speelautomaten zoals Tale of Kyubiko, zal je mee worden genomen naar het oosten. Bij dit spel staat Inari Ōkami centraal. Dit is een oosterse vrouw die ’s avonds in een wit vosje veranderd. Zij probeert voorbijgangers in haar hol te lokken.

Op de achtergrond van het spel kun je onder andere de leefomgeving van het witte vosje te zien krijgen. Je ziet dan rotwanden, bomen, planten, roze bloesemblaadjes en een prachtige sterrenhemel. Laat je de rollen van de Tale of Kyubiko gokkast draaien? Dan kom je onder andere Inari Ōkami zelf tegen, een wit vosje, een aapje, een kikker en een vogeltje. Er worden ook harten, schoppen, ruiten en klavers gedraaid op de rollen.

Win tot 2.250 keer je inzet

Met deze gokkast kun je mooie prijzen winnen, door op de rollen van het spel combinaties te vormen. Een combinatie van het spel moet bestaan uit soortgelijke symbolen en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 5 winlijnen volgt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Tale of Kyubiko gokkast met een Return to Player van 96,29% voor de winst. Het spel kan worden gespeeld met een medium variantie en je kunt maximaal 2.250 keer je inzet winnen. Dit spel kan dus mooie uitbetalingen opleveren en dat maakt het al snel spannend voor jou als speler!

Extra functies Tale of Kyubiko

Tijdens het spelen van deze Play’n GO gokkast, kun je ook genieten van extra functies. Daarmee kun je de kansen op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Eén van de extra functies die het spel gekregen heeft, is het Wild symbool. Deze herken je aan het witte vosje.

De Wild biedt een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Hiermee kun je dan ook onderbroken combinaties laten completeren. Dit kan dan alsnog een winst opleveren. De Wild kan ook een respin opleveren en deze brengt een vermenigvuldiger tot x25 met zich mee. Dit spel kent naast de reguliere Wild ook een Sticky Wilds, Walking Wild en Moving Wilds. Daardoor wordt het al snel interessant om met dit spel aan de slag te gaan, want deze gokkast heeft veel te bieden.

Inzetten naar keuze plaatsen

Goed om te weten is dat je de Tale of Kyubiko gokkast kunt bedienen op een eenvoudige manier. Het spel heeft namelijk een minimaal aantal knoppen te bieden. Deze vind je terug aan de onderkant van de rollen. Er is onder andere een getallenlijn te vinden en deze kan gebruikt worden voor het plaatsen van een inzet.

Met de min knop kun je de inzet verlagen en het verhogen van de inzet is mogelijk met de plus knop. Er kan minimaal €0,10 per draai geplaatst worden en maximaal €100 per draai. Na het plaatsen van een inzet kunnen de rollen worden gedraaid. Dit is mogelijk met de ronde groene knop waar de twee witte pijlen op te zien zijn. Zodra de rollen gaan draaien maak je direct kans op het winnen van mooie prijzen.