Sylvan Spirits van Red Tiger speel je met 1024 winmanieren!

Open je het aanbod van gokkasten bij het online casino en kom je daar de Sylvan Spirits gokkast in tegen? Dan is het zeker de moeite waard om met dit spel aan de slag te gaan. Red Tiger is de spel provider achter deze gokkast en heeft het spel weten te voorzien van een hoge kwaliteit. Je speelt de Sylvan Spirits gokkast met een thema over een magisch bos. In het bos woont een vrouw met magische krachten. Het thema van de Sylvan Spirits gokkast is goed in elkaar gezet. Je kunt het spel namelijk spelen met een mooie achtergrond en ook kun je spelen met bijpassende symbolen op de rollen.

Op de achtergrond van het spel zie je het magische bos verschijnen. Je ziet hoge bomen, takken, bladeren, wandelpaden, stenen en een rivier. In het bos leven er ook wilde dieren. Laat je de 5 rollen van de Sylvan Spirits gokkast draaien? Dan kom je ook mooie symbolen tegen die goed in het thema passen. Je kunt onder andere de magische vrouw zelf draaien, konijnen, herten, uilen en vossen. Er kunnen ook versteende kaartsymbolen gedraaid worden als A, K, Q, J en 10. De symbolen zorgen voor veel variatie op de rollen en kunnen ook mooie prijzen opleveren.

Hoe bedien je Sylvan Spirits?

Bereidt jezelf altijd goed voor als je een gokje wilt wagen op de Sylvan Spirits gokkast. Zo kom je namelijk te weten hoe het spel bediend kan worden. Je kunt dit spel bedienen met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen van het spel vind je terug aan de onderkant van de rollen. Je kunt onder andere een ‘STAKE’ knop gebruiken en hier kun je een inzet mee plaatsen. Uiteraard speel je de Sylvan Spirits videoslot altijd met een inzet naar keuze. Er kan minimaal €0,10 per draai geplaatst worden en maximaal €10 per draai. Je kunt na het plaatsen van een inzet de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde gele knop waar de twee bruine pijlen op staan. Bij elke draai maak je kans op winst en dat maakt het al snel spannend voor jou als speler.

Win hoge prijzen op 5 rollen

Jouw doel tijdens het spelen van de Sylvan Spirits gokkast? Dat is uiteraard het winnen van zoveel mogelijk prijzen. Om te kunnen winnen moet je op de 5 rollen van het spel combinaties draaien die compleet zijn. Een combinatie moet bestaan uit soortgelijke symbolen en dit moeten er minimaal 3 zijn.

Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Sylvan Spirits gokkast met 1024 winmanieren, dus aan de kans op winst zal het zeker niet liggen. Daarnaast speel je het spel met een RTP van 94,73%. Als je dit spel gaat spelen voor de winst kun je in de prijzentabel terugvinden welke winsten je kunt behalen.

Speel met extra functies

Red Tiger heeft de Sylvan Spirits gokkast ook voorzien van extra functies. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten. Dat maakt het voor jou als speler al snel spannend. Als je dit spel gaat spelen zal je ook mooie prijzen met de extra functies kunnen winnen. Je speelt op de Sylvan Spirits gokkast kun je onder andere Wild symbolen draaien. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Als je dit spel gaat spelen kom je ook Scatter symbolen tegen en hier kun je free spins mee winnen. Met de free spins kun je de rollen gratis laten draaien en zo kun je gratis geldprijzen winnen!