Strolling Staxx: Cubic Fruits Netent gokkast

Spelers die de gokkasten online van Netent kennen, weten dat het iedere ronde weer spannend is. Het kan zeer winstgevend zijn. Daarom is het tijd om kennis te maken met deze gokkast en dan kun je er zelf ook het maximale uit halen.

Het enige wat je hoeft te doen is ons bericht door te nemen en dan weet je wat je kunt verwachten. Eind januari is het zover en dan kun jij de gokkast Strolling Staxx: Cubic Fruits zelf spelen en nagaan wat het jou op gaat leveren. Lees het daarom op je gemak door en dan kun jij alvast af beginnen te tellen naar de lancering van deze nieuwe gokkast Strolling Staxx: Cubic Fruits.

Symbolen op de gokkast

Alle gokkasten staan vaak vol met symbolen en daar kun jij dan ook het maximale uit halen. Er zijn diverse features die je tegen kunt komen op de rollen. Er is een Extra Kans feature. Ook keren de Colossal symbolen terug op de rollen. Maar ook kun je een Bonus Inzet tegenkomen wanneer dat de Re-spins geactiveerd worden samen met stapels met symbolen. De symbolen kunnen van rechts naar links over de rollen gaan dit noemen ze Strolling Staxx Re-spins. Je hebt zelf in de hand wanneer dat je de Bonus Inzet gaat activeren, dit hoeft niet direct.

Er is ook een Wild aanwezig, en deze kan dan zoals normaal op de gokkasten alle symbolen op de rollen vervangen. Als laatste is er het kolossale symbool die op de rollen kan verschijnen als een mega 2×2 symbool of een mega 3×3 symbool. Wanneer daar sprake van is dan wordt de Strolling Staxx Re-spins feature geactiveerd. Dit maakt het extra spannend om de gokkast te spelen, je kunt namelijk voor lage en hoge bedragen spelen. Iedere ronde geeft je weer kansen om te winnen en dat kan ook gezonde spanning met zich meebrengen. Hoe meer geld je inzet hoe hoger je uitbetaling kan zijn bij winst.

Bijna zelf spelen

24 januari 2019 kan de gokkast door jou gespeeld worden. Wanneer je meer wil weten over de gokkast Strolling Staxx: Cubic Fruits, tel dan de dagen af. Het is zo dat Netent iedere maand nieuwe gokkasten op de markt brengt en daarom zijn er nog genoeg gokkasten die je kunt spelen. Alles kan zowel gratis als voor geld worden gespeeld en dat geeft jou voldoende keuzes. Iedere keer weer kun jij nagaan wat voor jou de beste optie is, als je maar verantwoord blijft spelen. Let daarom goed op je budget en ga niet over je grenzen heen. Je hebt het allemaal zelf in de hand. Netent staat bekend om de hoge winstkansen en die kun jij nu ook zelf ervaren door de gokkast te openen wanneer dat deze online is. Het aftellen kan nu beginnen.