Sportfanaten opgelet: Super Striker van Netent nu online!

Ben jij dol op sport en speel jij het liefst voetbal? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Spel provider Netent heeft namelijk een nieuwe gokkast op de markt gebracht die te maken heeft met voetbal. Het nieuwe spel heeft de naam Super Striker gekregen.

Als je de Super Striker gokkast online gaat spelen, zal je 3 rollen te zien krijgen. Je ziet op elke rol 3 symbolen verschijnen, waardoor je de Super Striker gokkast kunt spelen met 9 symbolen per draai. Als je met deze gokkast een gokje gaat wagen, zal je mooie symbolen op de rollen zien verschijnen. De symbolen hebben alles te maken met het voetbalthema. Op de rollen kun je symbolen draaien als voetballers, witte voetballen, gouden voetballen, rode voetbalschoenen, gouden voetbalschoenen, GOAL! symbolen en nog veel meer.

De symbolen hebben mooie waardes gekregen en kunnen jou dan ook voorzien van leuke geldprijzen. Als je de Super Striker gokkast gaat spelen, zal je ook een mooie achtergrond te zien krijgen. Op de achtergrond zie je het grote voetbalstadion en jij zit zelf in de tribune. Je ziet om je heen een volle tribune en iedereen juicht zijn favoriete speler toe. De achtergrond geeft jou het idee alsof je zelf in de tribune van het voetbalstadion zit. Dat maakt het spelen van de Super Striker gokkast nog leuker voor jou als speler!

Geldprijzen winnen met RTP van 96,04%

Wil je graag een gokje wagen voor de winst? Dan moet je goed weten hoe je de Super Striker gokkast voor de winst kunt spelen. Je kunt met de Super Striker gokkast een winst behalen, door op de rollen van het spel combinaties te draaien. Alle rollen van de Super Striker gokkast heb je nodig om een complete combinatie te kunnen draaien. Je moet dus minimaal 3 identieke symbolen in een combinatie draaien en dit moet dan ook op aaneengesloten rollen. Daarnaast moet elke combinatie één van de 5 winlijnen volgen die bij de Super Striker gokkast aanwezig zijn. Je speelt de Super Striker gokkast voor de winst met een RTP van 96,04% en dat is zeker niet slecht. Er zijn genoeg winkansen te vinden bij de Super Striker gokkast en dat maakt elke gok meer dan de moeite waard.

Extra functies voor nog meer winkansen

Wanneer je een gokje gaat wagen op de Super Striker gokkast, zal je niet alleen van mooie geldprijzen kunnen genieten. Je komt bij de Super Striker gokkast namelijk ook extra functies tegen. Eén van de extra functies die je tegen kunt komen is het Wild symbool. De Wild heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten vervangen.

Je kunt met het Wild symbool ook onderbroken combinaties completeren. Als je dat voor elkaar krijgt zal je alsnog een geldprijs uit kunnen laten betalen. Daarnaast kun je ook free spins winnen als je met de Super Striker gokkast aan de slag gaat. Als je free spins ontvangen hebt kun je de rollen gratis laten draaien. Dit kan gratis geldprijzen opleveren.

Hoe bedien ik Super Striker?

Voordat je de Super Striker gokkast gaat spelen, is het belangrijk dat je de spelregels goed leert kennen. Je moet goed weten hoe het spel bediend kan worden. Dit kan bij de Super Striker gokkast met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen van het spel zijn terug te vinden aan de onderkant van het speelveld. Je kunt met de ‘COIN VALUE’ knop een inzet plaatsen. Er kan minimaal €0,10 per draai geplaatst worden en maximaal €75 per draai als je met High Stakes wilt spelen. Je kunt vervolgens de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde knop waar de donkere pijl op staat. Bij elke draai maak je kans op winst.