Spinions Beach Party gokkast van Quickspin

Quickspin heeft al veel gokkasten online op de markt gebracht, maar heb jij al kennisgemaakt met Spinions Beach Party? Een veel belovende gokkast met Sticky Wilds en een uitkeringspercentage van 96,5%.

De gokkast Spinions Beach Party bevat 5 rollen en 3 symbolen per rij. Je komt verschillende symbolen tegen zoals de 4 tropische cocktails, maar ook een fles champagne en de letters A, J, K & Q. Er zijn ook nog een Wild Spinion en het Bonus Club symbool die het erg spannend maken. De kansen op winst worden door deze symbolen alleen maar groter.

In totaal zijn er 25 winlijnen actief op deze gokkast. Genoeg kansen dus om in de prijzen te vallen. Maar voordat je die keuze maakt, is het verstandig om eerst meer over het spel te weten te komen door middel van een uitleg. Er zijn namelijk divers extra’s aanwezig die de kans op winst kunnen vergroten.

Meer over de symbolen en winkansen

Lukt het jou om 3 of meer van dezelfde letters op één actieve winlijn te draaien? Dan heb je al direct een kleine prijs te pakken. Heb je 3 of meer gelijke cocktails? Dan kun je prijzen winnen tussen de €0,40 en €8. Er is een Wild Spinion aanwezig en dat is de joker. Als je 2 Wild Spinions hebt gedraaid dan krijg je een re-spin. Dit is een gratis spin waarbij er in totaal 2 Spinions symbolen blijven staan. Dit zal zo blijven tot er geen nieuw Wild symbool meer in beeld komt. Je kunt deze Wild Spinions tegen komen op de 1e, 2e, 4e en 5e rij. Een Wild Spinion is ook echt de joker, en kan dus alle symbolen op de rollen vervangen, alleen een Bonus Club symbool niet. Altijd een leuk extraatje, want zo is de kans dat jij een winnende combinatie maakt alleen maar groter.

Bonusrondes toegelicht

Je wordt met het Bonus Club symbool door de Spinions meegenomen naar het nachtleven als je er minimaal 3 hebt gedraaid. Je krijgt tijdens de Bonus Club 10 free spins en dan blijven de Wild Spinion symbolen weer staan. Dit zal zo blijven tijdens alle gratis spins. Het kan zorgen voor erg leuke uitbetalingen. Dit zal je echt ervaren als je de Sticky Wilds hebt gedraaid samen met de hogere symbolen. Om een goed beeld te krijgen van welke prijzen je kunt winnen, raadpleeg je de prijzentabel op deze gokkast. Deze geeft overzichtelijk weer welke symbolen je nodig hebt en hoeveel en winsten er dan uit worden gekeerd.

Gratis of voor geld

Spinions Beach Party is een gokkast die zowel gratis als voor geld gespeeld kan worden. Mocht het zo zijn dat je voor de eerste keer gaat gokken, dan is gratis spelen een goede eerste stap. Je leert hierdoor de spelregels van de gokkast en maakt kennis met de speelomgeving. Daarnaast krijg je van het casino virtueel tegoed, waardoor je geen enkel risico loopt om geld te verliezen. Als je de spelregels eenmaal eigen hebt gemaakt, kan er altijd voor geld gespeeld worden. De gokkast Spinions Beach Party kan gespeeld worden met een minimale inzet van €0,25 per draai. De maximale inzet is €100 per draai. Als je dus hogere bedragen wilt winnen op deze gokkast, dan kun je maar beter met hogere bedragen spelen. Speel altijd verantwoord, stort alleen een bedrag naar keuze wat je echt kunt missen.