Speel ook Fire Toad van Play’n GO

Online kom je de leukste gokkasten tegen en daar is het spel Fire Toad er één van. Als je dit spel van Play’n GO gaat spelen zal je mee worden genomen naar een totaal van 5 rollen.

Op elke rol krijg je 4 symbolen te zien. Daardoor speel je de Fire Toad gokkast met een totaal van 20 symbolen per draai. Je kunt het spel gaan spelen met mooie grafische elementen die het thema goed uitwerken. Het thema heeft te maken met kikkers en kikkervisjes in een omgeving met vulkanen. Door het goed uitgewerkte thema kan de Fire Toad gokkast gespeeld worden met een leuke gameplay.

Op de achtergrond van het spel krijg je de omgeving te zien waar de kikkers en kikkervisjes zich bevinden. Je ziet blauw water met daarbij wit zand, vulkanen, lava, bomen en een donkere lucht. Het spel laat ook verschillende symbolen op de rollen zien. Denk aan groene kikkers, rode kikkers, gouden kikkers, groene kikkervisjes, paarse kikkervisjes en een gouden vlinder met zilveren vleugels.

Wat zijn de spelregels?

Spelen op de Fire Toad gokkast kan met eenvoudige spelregels en daardoor heb je al snel door hoe dit spel gespeeld moet worden. Je ziet aan de onderkant van de rollen de knoppen van het spel verschijnen. Heb je de Fire Toad gokkast geladen? Dan kun je direct een inzet plaatsen en dit kan met de getallenlijn. Je kunt met de min knop de inzet verlagen en met de plus knop kun je de inzet verhogen.

Bij het plaatsen van een inzet moet je rekening houden met de inzetlimieten die gehanteerd worden. Dat is bij de Fire Toad gokkast minimaal €0,10 per draai en maximaal €100 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen van het spel laten draaien. Dit kan met de ronde groene knop waar de twee pijlen op staan. Zodra de rollen gaan draaien maak je direct kans op winst.

Zijn er extra functies?

Om het voor jou als speler nog leuker te maken dan het al is heeft Play’n GO een aantal extra functies toegevoegd. Je kunt onder andere een Wild symbool tegenkomen bij de Fire Toad gokkast. De Wild herken je aan de gouden vlinder met de zilveren vleugels. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met het Wild symbool dan ook onderbroken combinaties laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan kun je alsnog een winst uit laten betalen.

Naast het Wild symbool kom je bij de Fire Toad gokkast ook een Scatter symbool tegen. Deze is ook aan de gouden vlinder met de zilveren vleugels te herkennen. Het Scatter symbool kan jou voorzien van free spins. Bij het draaien van 3, 4 of 5 Scatter symbolen zal je 9, 12 of 15 free spins ontvangen. Met de free spins die je toegekend krijgt kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Op die manier is het mogelijk om gratis prijzen te winnen.

Winnen met Fire Toad

Jouw doel tijdens het spelen van online videoslots zoals de Fire Toad gokkast? Dat is uiteraard het winnen van mooie prijzen. Je kunt het tot een winst schoppen door op de 5 rollen van het spel combinaties te draaien die compleet zijn. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Fire Toad gokkast met 1024 winmanieren en een RTP van 94,2%. Spelen voor de winst op deze Play’n GO gokkast is dus zeker de moeite waard!