Smugglers Cove biedt 20 winlijnen!

Maak een virtuele reis naar het pirateneiland en ga opzoek naar schatkisten. Je maakt het allemaal mee met de Smugglers Cove gokkast. Dit spel is door Pragmatic Play op de markt gebracht en is zeker de moeite waard om te spelen bij het online casino.

Als je met dit spel aan de slag gaat zal je 5 rollen tegenkomen. Per rol kun je 3 symbolen draaien en daardoor speel je met 15 symbolen per speelronde. Zodra je een gokje gaat wagen op de Smugglers Cove online gokkast zal je jezelf geen moment hoeven te vervelen. Het spel kan worden gespeeld met een spannende gameplay, want voordat je het weet heb je een mooie geldprijs te pakken!

Uitwerkingen van het thema

Het thema over piraten is tot in de kleinste details goed uitgewerkt bij de Smugglers Cove gokkast. Na het laden van het spel, krijg je op de achtergrond het eiland te zien. Je ziet het piratenschip, een helder blauwe zee, rotsen, planten en een krab. Op de rollen van het spel draai je bijpassende symbolen die het thema goed uitwerken.

Je kunt verschillende soorten piraten draaien en ook kom je de kapitein van het schip tegen. Gouden munten, gouden doodskoppen en kaartsymbolen zijn ook aanwezig. Denk daarbij aan harten, klavers, schoppen en ruiten. Zij verschijnen in de kleuren paars, rood, groen en blauw.

Spelen voor de winst

Uiteraard wil je zoveel mogelijk prijzen winnen zodra je een gokje gaat wagen op de Smugglers Cove gokkast. Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen een combinatie te vormen. Dit moet met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 20 winlijnen volgt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen. Een onderbroken combinatie kan namelijk geen geldprijzen opleveren. voor de winst spelen op de Smugglers Cove gokkast is mogelijk met een Return to Player van 96,5% en je kunt rekenen op een hoge variantie. Dit spel kan maximaal 10.000 keer je inzet opleveren!

Wild symbolen en free spins

Tijdens het spelen van de Smugglers Cove gokkast kun je ook gebruikmaken van extra functies en dat wil je uiteraard maar al te graag. Je kunt met de extra functies namelijk de kansen op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Als je het spel hebt geladen kun je onder andere Wild symbolen draaien. De Wild symbolen zijn te herkennen aan de gouden munt. Je kunt hiermee alle standaard symboolsoorten vervangen. Het Wild symbool kan zelfs onderbroken combinaties laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan win je alsnog een geldprijs.

Er is geen jackpot, maar wel zijn ook Scatter symbolen toegevoegd aan de Smugglers Cove gokkast en deze herken je aan de doodskop. Hiermee kun je free spins winnen. Als je op de rollen 2, 3 en 4 een Scatter symbool draait, zal je 8, 10, 12, 15 of 20 free spins winnen. Hiermee kun je de rollen van de Smugglers Cove gokkast gratis laten draaien en zo kun je gratis prijzen naar binnen slepen.

Inzetten naar keuze plaatsen

Je kunt de Smugglers Cove gokkast gaan spelen met een minimaal aantal knoppen. Deze vind je allemaal terug aan de onderkant van de rollen. Met de min knop van het spel kun je de inzet naar wens verlagen. Je kunt de inzet verhogen met de plus knop. Spelen op de Smugglers Cove gokkast is mogelijk voor minimaal €0,20 per speelronde en voor maximaal €100 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Dit is mogelijk met de ronde knop waar de twee witte pijlen op te zien zijn. Zodra de rollen gaan draaien maak je direct kans op het winnen van mooie prijzen!