Royale with Cheese Megaways is nieuw!

Spel provider iSoftBet heeft een nieuw gokkastspel op de markt weten te brengen en het gaat om de Royale with Cheese Megaways gokkast.Je kunt dit spel bij het online casino gaan spelen met een totaal van 6 rollen.

Het spel wordt met Megaways gespeeld en daardoor kun je bij elke draai een ander aantal symbolen op de rollen draaien. Per rol kan het aantal symbolen verschillen. Je kunt met de symbolen die op de rollen verschijnen mooie prijzen winnen. De symbolen van de Royale with Cheese Megaways gokkast vullen het thema goed aan. Het thema heeft te maken met een fastfood restaurant waarbij er zeker niet bezuinigd wordt op kaas. De hamburgers worden dan ook rijkelijk belegd.

Op de achtergrond van het spel zie je het restaurant, een grote kip en wat planten. Je krijgt op de rollen verschillende symbolen te zien die goed binnen het thema passen. Op de rollen draai je goed gevulde hamburgers, frietjes, hotdogs, ijsjes, het logo van het restaurant en gekleurde kaartsymbolen. Het speelveld van de Royale with Cheese Megaways gokkast wordt dan ook zeker kleurrijk gemaakt.

Minimaal aantal knoppen gebruiken

Gokken op de Royale with Cheese Megaways gokkast is heel eenvoudig en dat komt door het minimaal aantal knoppen. Je kunt het spel gaan spelen met de knoppen die aan de rechterkant van het speelveld verschijnen. Er is onder andere een fiche als knop te zien en hier kun je een inzet naar keuze mee plaatsen.

Je kunt zelf bepalen met welke inzet je de Royale with Cheese Megaways gokkast gaat spelen. Wel moet je rekening houden met de inzetlimieten die gehanteerd worden. Bij dit spel van iSoftBet is dat minimaal €0,20 per draai en maximaal €20 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Je hebt daar de ronde zwarte knop voor nodig waar de twee witte pijlen op te zien zijn. Zodra de rollen gaan draaien maak je direct kans op winst.

Vorm 117649 winmanieren voor winst

Tijdens het spelen van de Royale with Cheese Megaways gokkast kun je mooie prijzen winnen en zeker als je veel winmanieren creëert. Je kunt, als je op elke rol het maximaal aantal symbolen draait, een gokje wagen met maar liefst 117649 winmanieren. Per rol kun je maximaal 7 symbolen draaien. Om te kunnen winnen met de Royale with Cheese Megaways gokkast moet je combinaties vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 identieke symbolen bestaan. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Royale with Cheese Megaways gokkast voor de winst met een RTP van 96%. Spelen voor de winst is dus zeker wel de moeite waard.

Gebruik de extra functies van het spel

Kies je ervoor om een gokje te gaan wagen op de Royale with Cheese Megaways gokkast? Dan zal je ook extra functies tegen kunnen komen. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Eén van de bonussen die het spel te bieden heeft is het Wild symbool. De Wild heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen.

Je kunt met het Wild symbool dan ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Het spel wordt ook gespeeld met Scatter symbolen. Je kunt hier free spins mee winnen. Heb je de free spins ontvangen? Dan kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Op die manier kun je gratis prijzen winnen en dat wil je uiteraard maar al te graag.