Robin Hood gokkast

Heb je wel eens gehoord van de online gokkast genaamd Robin Hood? Hij staat bekend als de held en legende van Middeleeuws Engeland. Veel mensen zullen de naam wel kennen, maar Netent heeft er een spel van gemaakt en er zijn mooie 3D effecten aanwezig waar je van gaat genieten.

Open het spel maar eens online of op je mobiel en dan ga jij inzien wat deze gokkasten van Netent jou te bieden hebben. Een mooi uiterlijk, veel symbolen, hoge winstkansen en de spanning is echt geweldig! Lees op je gemak door wat wij over de gokkast te vertellen hebben en speel dan zelf ook mee!

Hoe werkt het spel?

Robin Hood is een gokkast met 5 rollen en 3 rijen en er zijn 20 winlijnen. Je kunt een winnende combinatie maken als je minimaal 3 identieke symbolen op een winlijn hebt staan van links naar rechts en dan vanaf de 1e rol. Als je een winnende combinatie hebt behaald dan zullen de rollen doorschuiven en dan komt er een nieuwe rol bij. Dit is ideaal want het is ook nog eens gekoppeld aan een multiplier die tot en met 5 door kan gaan. Ook tijdens het draaien verzamel je van alles, zoals geldzakken en daarmee kun je Free Spins mogelijk maken. Je ziet op iedere rol een geldzak. Dit kan ook wel eens erg spannend worden want wie weet wat jij er mee kunt verdienen.

Deze speelautomaat werkt eenvoudig en lijkt veel op de andere Netent spellen. Je ziet namelijk links onderin de symbolen. Je hebt dan een soort steeksleutel en daarmee kun jij de aanvullende instellingen bekijken en dat gaat over de optie ‘snel draaien’, maar ook de introductieanimatie afspelen en dan nog de spelregels doornemen. Als je dan de ‘speaker’ kiest dan kun je het geluid aan en uitzetten of harder en zachter zetten. er is ook nog een vraagteken aanwezig en die staat voor de spelregels en de knop auto staat voor automatisch spinnen.

Als je onder in het scherm kijkt van links naar rechts dan zie je de bedieningsknoppen van het spel:. Je kiest dan level en dan kies je het inzetniveau tussen 1 en 10 en een grote ronde knop met pijlen is er om regulier te spinnen en met auto kun je automatisch spinnen.

Gratis of voor geld spelen

Gokkasten zoals Robin Hood willen de meeste mensen graag voor geld spelen. Maar om eerst een goed beeld te krijgen van het spel kun je ook eerst oefenen. Je gaat naar een online casino waar de Netent gokkast wordt aangeboden en dan kun je virtueel tegoed krijgen en het spel spelen. Je komt er zo achter wat de spelregels zijn, maar je ziet ook hoe snel je winsten kunt behalen. Dit kan erg vlot verlopen, maar je hebt dan wel wat geluk nodig. Je kunt pas echt geld winnen wanneer dat je zelf geld hebt gestort. Je moet daarvoor ook zijn ingelogd en dus over voldoende saldo beschikken. Het beste wat je kunt doen is voor jezelf nagaan wat Robin Hood voor gokkast is en dan zelf een gokje wagen.

De prijzentabel is er ook nog, deze geeft jou een goed beeld van welke prijzen je kunt winnen. Je inzet zal ook mede de winst bepalen, maar ook de symbolen en het aantal wat je hebt behaald. Neem daarom de tijd om alles in beeld te brengen en dan kun jij goed voorbereid een gokje wagen.