Rich Wilde and the Shield of Athena van Play’n GO spelen!

Rich Wilde and the Shield of Athena van Play’n GO spelen!

Op 15 mei 2020 is hier weer een nieuwe gokkast bij gekomen. Je speelt het nieuwe spel van Play’n GO met de naam Rich Wilde and the Shield of Athena. Als je de Rich Wilde and the Shield of Athena gokkast gaat spelen, zal je zien dat het thema te maken heeft met de mythologie van Athene. Deze gokkast laat een verhaal zien over een vrouw, waarvan haar haren veranderden in slangen. Met haar slangenhaar was ze enigszins eng om naar te kijken, maar als je haar aankeek versteende je direct.

Het thema van de Rich Wilde and the Shield of Athena gokkast is erg goed uitgewerkt door Play’n GO. Daardoor wordt het alleen maar leuker om de Rich Wilde and the Shield of Athena gokkast te gaan spelen. Je speelt het spel onder andere met een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Op de achtergrond van het spel zie je stenen pilaren, tempels, watervallen en nog veel meer. Laat je de 5 rollen van de Rich Wilde and the Shield of Athena gokkast draaien? Dan kun je de versteende vrouw met slangenhaar draaien, maskers, versteende uilen, kaartsymbolen en nog veel meer!

Spelregels goed leren kennen

Dat je graag wilt beginnen met spelen op de Rich Wilde and the Shield of Athena gokkast begrijpen wij maar al te goed. Je kunt deze gokkast gaan spelen als je de spelregels goed kent. Deze gokkast online kan gespeeld worden op een eenvoudige manier. Dat komt omdat de Rich Wilde and the Shield of Athena gokkast maar een minimaal aantal knoppen gekregen heeft. Aan de onderkant van de rollen vind je de knoppen terug. Je kunt onder andere een getallenlijn tegenkomen met daarbij een min knop en een plus knop. Met deze knoppen kun je de inzet verlagen of verhogen. Er kan minimaal €0,10 per draai geplaatst worden en maximaal €100 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde knop waar de grote pijl op staat. Bij elke draai maak je kans op winst en daardoor zal de spanning al snel hoog oplopen.

Winsten behalen met Rich Wilde and the Shield of Athena

Tijdens het laten draaien van de rollen wil je als speler uiteraard de beste en hoogste geldprijzen winnen. Dat kan bij de Rich Wilde and the Shield of Athena gokkast zeker gebeuren, door op de rollen een complete combinatie te draaien. Een combinatie moet je zien te vormen met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort.

Het is belangrijk dat de soortgelijke symbolen altijd op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Daarnaast moet elke combinatie één van de 10 winlijnen volgen. Aan de kans op winst zal het zeker niet liggen, want je speelt de Rich Wilde and the Shield of Athena gokkast met een RTP van 96,25%.

Heeft dit spel extra functies?

Uiteraard zijn er ook extra functies te vinden als je met de Rich Wilde and the Shield of Athena gokkast aan de slag gaat. Deze gokkast kan onder andere gespeeld worden met een Wild symbool. Je kunt het Wild symbool herkennen aan Rich Wilde. Hij heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog een geldprijs wint. Er zijn ook Scatter symbolen te vinden en hier kun je free spins mee winnen. Met de free spins kun je de rollen gratis laten draaien. Bij het draaien van 3, 4 of 5 Scatter symbolen zal je 10, 12 of 15 free spins ontvangen.