Simply Wild

Simply Wild is een bijzondere en ook wel unieke gokkast. Deze gokkast heeft een klassieke look gecombineert met spelregels die thuishoren bij de allernieuwste en vernieuwende gokkasten. Het is een Flash gokkast van Betsoft. De aantrekking van de kast zit hem zowel in de rollen en de winnende combinaties die de rollen opleveren als in de winst die met de bonus games gemaakt kan worden.

Of is het geen bonus game maar gewoon een tweede gokkast? De lay-out van de gokkast is behoorlijk druk. Daarom is het hier en daar dringen geweest om alle features, knoppen en informatie op één scherm te krijgen maar het resultaat ervan is dan ook dat alles wat je zou willen weten ook op het scherm te zien is.

Het is een heel veel bespeelde gokkast en dat kan alleen als de gokkast voor de spelers om wat voor reden dan ook aantrekkelijk is. Betsoft is er blijkbaar in geslaagd om de goede snaar te raken bij de spelers op gokkasten. De Return to Player van deze gokkast is 96,5%.

Simply Wild
Simply Wild

Het spel: de voorbereiding

Voordat je begint met gokken dienen er eerst een paar keuzes gemaakt te worden. We hebben tips voor je! Het eerste dat je moet doen is het instellen van je inzet. Met Simply Wild speel je niet simpelweg voor een lager bedrag als je de laagste inzet kiest. Een deel van de gokkast komt pas in beweging en gaat pas meedoen bij een bepaalde hoogte van je inzet. Vanaf een inzet van vijf munten gaan de bovenste rollen ook meedoen.

Eigenlijk is het zo dat je met een inzet van lager dan vijf munten op een halve kast speelt. Het aantal winlijnen wordt ook groter. Bij een inzet van vijf munten krijg je vijf winlijnen, bij een inzet van vijftien munten krijg je tien winlijnen en bij een inzet van twintig munten veranderen alle sterren in jokers of wildcards. Om te beginnen met spelen click je op “Start/Save”.

Het spel: inzet lager dan vijf munten

Bij een inzet lager dan vijf munten speel je op de onderste rollen een eenvoudig en meer klassiek gokspel. Winnende combinaties zijn de combinaties die op het scherm getoond worden en dan van de linker rol naar rechts. Als er een kroontje gaat branden boven een rol zal die rol de komende draai niet meedraaien. Voor de andere rollen heb je hold knoppen tot je beschikking.

Winst gaat direct naar de dubbel of niets pot maar je kunt je punten terughalen door op de collect/reset knop te drukken. Je kunt dus gokken op verdubbeling van de stand van die pot maar dat hoeft niet. Als je het spel wel speelt kun je na iedere verdubbeling je winst nemen en op de collect/reset knop drukken.

Het spel: inzet vanaf 5 munten

Als met 5 munten of meer speelt bepaald de bovenste tabel met winnende combinaties of je wat gewonnen hebt bij een draai en wat je gewonnen hebt bij een draai. Winst gaat direct naar dubbel of niets pot waarmee je kunt gokken op het verdubbelen van de stand van die pot. Je kunt, net als bij het gokken met minder dan vijf munten, ieder moment de dubbel of niets pot leeghalen en de stand toevoegen aan je speelpot. Om alle winst terug te halen click je op de “Take Clubmeter” knop.

Het spel: autoplay

Simply Wild heeft een autoplay functie waarmee je tot maximaal honderd draaien automatisch kan laten uitvoeren. Je kunt, als je voldoende munten hebt om honderd keer je inzet te draaien, dus volautomatisch de kast laten draaien en zelf koffie gaan halen of naar het toilet. Of, en dat zullen de meeste doen, op gepaste afstand vol spanning afwachten of de winst gaat vallen.