Club 2000

Club 2000 is in de basis een traditionele gokkast met drie rollen links en drie rollen rechts. Je kunt er zelf voor kiezen of je op de linker gokkast speelt, op de rechter of op zowel de linker als de rechter.

De gokkast ziet er rustig en strak uit en tegelijkertijd erg retro door de gebruikte symbolen van de originele fruitautomaat en de gebruikte lettertypes. De gebruikte symbolen zijn onder andere sinaasappel, limoen, kersen, pruimen, druiven, aardbeien, een bel, een klavertje vier een SLP symbool en het mystery Club symbool.

Club 2000
Op het eerste gezicht zit het er uit als een simpele fruitmachine met drie rollen die op een scherm dubbel wordt uitgevoerd. Je kunt deze nieuwe gokkast spelen vanaf PC, laptop, tablet en smartphone. De Return to Player is 95% wat voor online gokkasten aan de lage kant is. Daar staat tegenover dat het wel een leuke en spannende gokkast is

Het spel: de voorbereiding

Voordat je kunt gaan gokken heb je wat uitleg nodig. Als eerste zul je een bij je gokbudget passende inzet moeten kiezen. De minimum inzet is als je maar op één van de twee beschikbare gokkasten gaat spelen 0,20 munten. Het maximum is 50 munten.

Speel je tegelijkertijd op twee gokkasten dan is de minimum inzet 0,40 munten en de maximum inzet 100 munten. Binnen die ranges is er voor elk budget dat je hebt wel een inzet te vinden die daarbij past. Verder kies je op hoeveel winlijnen je wilt spelen.

Heb je je keuzes gemaakt dan kun je van start. Het is een machine die je gratis kunt spelen en zonder inzet. Dat is handig als je van plan bent om met geld te gaan spelen. Dan weet je terwijl je eigen geld op het spel staat hoe de gokkast werkt. Daarnaast heb de feeling die je nodig hebt om goed te spelen en geen domme dingen te doenal te pakken voordat je je eigen saldo naar beneden ziet zakken.

Het spel: spelen met één gokkast.

Bespeel je één helft van de gokkast dan speelt het als een traditionele fruitautomaat met een paar extra’s. Onder aan het scherm zit een knop de lijst met winnende combinaties op het scherm te krijgen.

Het spel: spelen op twee gokkasten.

Als je speelt op beide op het scherm afgebeelde gokkasten dan speel je eigenlijk met zes rollen. Je hebt wincombinaties voor elk van de gokkasten afzonderlijk maar er zijn ook combinaties, en dat zijn de hoger prijzen, die na een draai verdeeld over twee kasten kunnen ontstaan en dan een prijs opleveren.

Het spel: de extra’s

Deze gokkast heeft maar een beperkt aantal extra’s. De belangrijkste is het mystery Club symbool. Valt dit symbool op twee of drie van de winlijnen dan wordt je beloond met een mogelijkheid om bij een winnende combinatie je prijs te verdubbelen. Je kunt je gokkast in de automatische speelstand zetten zodat je niet met iedere draai hoeft te klikken.

Het spel: de winst

Bij Club 2000 zijn er vijf symbolen waarmee je de maximale betaling kunt winnen als je ze op één winlijn krijgt. Dit zijn de kersen, de steren de bellen, het SLP symbool en de watermeloenen. Bij een maximale inzet is je winst 6.250 munten.

Met drie sinaasappels of limoenen op de winlijn win je 5.000 munten met de maximum inzet. Het is een gokkast waarop je veel kleine prijzen wint. Dat komt omdat er nogal wat combinaties zijn met de symbolen die als scatter symbolen werken waarmee je een prijsje binnenhaalt.

Het spel: de beleving

Het zonder meer een spannende kast met 6 rollen die draaien en de regelmatige prijzen die vallen. Voor de gokkers die gaan voor de heel hoge prijzen is het minder geschikt maar voor de mensen die het leuk vinden om een gokje te wagen is het zeker een aanrader. Lees ook de reviews over andere gokkasten om een goede keuze te maken.