Twin Spin

Twin Spin is een gokkast in de sfeer en stijl van de jaren ’70 maar wel met vijf rollen. Met de muziek uit die tijd en prachtige looks door het uiterste te halen uit wat er aan grafische mogelijkheden nu beschikbaar is kan met recht gezegd worden dat dit het beste uit twee werelden is.

Speel gratis op Twin Spin


Hou je van de Las Vegas sfeer en wil je online op een gokkast. Op een kast waarmee je in die sfeer komt dan is Twin Spin de gokkast voor jou. De gebruikte symbolen zijn afgeleid van het kaartenspel. Het is een gokkast met een grotere variantie dan gemiddeld. Dat betekent dat je er tegen moet kunnen dat er niet achter elkaar kleine prijsjes vallen. Daar staat tegenover dat prijzen die vallen ook direct de moeite waard zijn.

De kast wordt geprofileerd als de kast waar je op 243 verschillende manieren prijzen kunt winnen. Maar door zijn eenvoud ook weer een aantal gebruikelijke zaken als free spins en bonus games weer niet heeft. Een bijzonderheid is de twin reel feature waarbij je draai begint met twee of meer naast elkaar gelegen gelijke symbolen. De return to player is 96,6%.

Het spel: de voorbereidingen

Net als bij iedere gokkast waarop je wilt spelen is het nodig om voor aanvang van het gokken een aantal keuzes te maken. Een belangrijke keus is de inzet waarmee je wilt spelen. Bedenk dat het een kast met een meer dan gemiddelde variantie is en de attractiviteit niet moet hebben van de vele kleine prijsjes die vallen. Deze gokkast moet het meer hebben van de grotere prijzen die van tijd tot tijd vallen.

Twin Spin
Twin Spin

Het is verstandig om hier met hoogte van je inzet rekening mee te houden. de inzet loopt van € 0,25 tot € 125,- en binnen die enorme range is vast wel een inzet te vinden die bij jou en je gokbudget past. Voor aanvang stel je muntwaarde in en je inzet in aantal munten. Je hebt keus uit tien inzet niveaus en de munten kun je waarderen vanaf € 0,01 tot € 0,50. Veel gokkasten aanbieders geven zogenaamde free spins weg aan nieuwe klanten. Soms zijn dit credits op Twin Spin!

Het spel: wat kun je instellen?

Zoals met vrijwel alle videoslots kun je zelf instellen wat je wel en niet wilt zien en horen en hoe de gokkast zich gedraagt. Zo kun je de snelheid van draaien zelf kiezen, het volume van het omgevingsgeluid, de muziek en de geluidseffecten aan of uit zetten.

Daarnaast kun je nog de grafisch kwaliteit instellen en er voor kiezen om de spatiebalk wel of niet te gebruiken om de rollen te draaien. Het verlagen van de grafische kwaliteit is nuttig als je een gammele internetverbinding heb.

Het spel: de basis

In de basis is Twin Spin een retro Las Vegas gokkast. Met deze gokkast kun je bij de goede combinaties op de winlijn een prijs winnen. Maar het gaat echt om die winnende combinaties waarvan er 243 zijn. Een winnende combinatie heeft van de meest linkse rol minstens drie dezelfde symbolen of jokers.

Op alle rollen, behalve de eerste van links, zijn jokers casu quo wild symbols beschikbaar. Deze kunnen iedere waarde aannemen die nodig is om tot een winnende combinatie te komen.

Het spel: twin reel

Iedere draai begint met twee naast elkaar gelegen identieke symbolen. Met deze symbolen kun je al dicht in de buurt zitten van een winnende combinatie. Bij het spelen kan het aantal gelijke symbolen toenemen. Het is een vrij unieke feature. Dit draagt er mede aan bij dat het spelen op Twin Spin alles bij elkaar een bijzondere ervaring is.

Het spel: de prijzen

Twin Spin kent 243 winnende combinaties van ten minste 3 de zelfde symbolen naast elkaar waarvan het eerste symbool links op de meest linkse rol staat. Het gaat wat ver om hier 243 winnende combinaties te beschrijven maar als je op de “i” toetst dan verschijnt in Twin Spin de complete lijst met winnende combinaties.