Mega Joker

Als je houdt van fruitmachines dan is Mega Joker Jackpot echt de gokkast voor jou. Met een beneden en een boven spel en met de looks and feel van een vintage fruitmachine is dit echt een heel mooie video-gokkast. Het is een betrekkelijk eenvoudige gokkast.

netent mega jokerDe kast heeft een paar leuke extra’s en de geluidseffecten zijn zeer aanstekelijk. De symbolen die gebruikt worden zijn de bekende kersen, lemoenen, pruimen en de rest van deze set symbolen. Het is een gokkast met drie rollen en vijf vaste winlijnen. Grafisch is alles in de strijd gegooid om je na het spelen achter te laten met de ervaring dat je op een echte mechanische fruitkast hebt gespeeld.

De return to player is 99% en dat is echt heel hoog. Dit is ook één van de redenen waarom dit een aantrekkelijke gokkast is. De winnende combinaties staan op het scherm. Naast een lokale jackpot is er ook een progressieve jackpot te winnen. De stand van de progressieve jackpot kan hoog oplopen. Dat geeft je bij het spelen op deze gokkast de kans om echt serieuze prijzen te winnen. Alles bij elkaar een mooie gokkast voor iedereen die een gokje wil wagen.

Het spel: de voorbereiding

Voordat je kunt gokken stel je de inzet. De minimum inzet is € 1,- en de maximum inzet is € 10,- . Alleen met de maximum inzet kun je het bovenspel spelen en maak je kans op de progressieve jackpot. Op deze kast valt verder niets in te stellen. Met een click gaat het gokken van start.

Mega Joker is een topper onder de NetEnt gokkasten!

Het spel: de basis

Mega Joker is een standaard gokspel dat zijn roots vindt in de vintage mechanische gokkasten. Op het scherm zijn de winnende combinaties te zien en als die vallen kun je er voor kiezen om op het bovenspel te gaan spelen met de winst of de winst toe te voegen aan je saldo. Met drie Joker symbolen op één van de vijf winlijnen win je de jackpot.

Het spel: Super Meter Mode

Al je op het benedenspel een prijs wint heb je de keus om met de winst op het bovenspel te gaan spelen of de winst aan je saldo toe te voegen. Het spelen van het bovenspel heet spelen in Super Meter Mode. Dit kan alleen als je inzet minstens 10 munten is.

Je kunt gokken met 20, 40, 100 of 200 munten. Op het scherm zijn de winnende combinaties te zien. De jackpot valt op het bovenspel niet te winnen. Toch is het heel interessant om in de Super Meter Mode te spelen omdat er forse prijzen te winnen zijn.

Het spel: de progressieve jackpot

Van iedere inzet op het benedenspel op een online Mega Joker gokkast wordt een klein deel gereserveerd voor de progressieve jackpot. Deze pot kan hoog oplopen maar kun je alleen winnen als je inzet minstens tien munten is. De trekking is willekeurig maar de hoogte van je inzet wordt wel meegewogen. Hoe hoger je inzet hoe groter de kans dat je de progressieve jackpot wint. De progressieve jackpot wordt gevuld vanuit de inzet op het benedenspel.

Het spel: Skill stop

Je kunt een draaiende rol stoppen door erop te klikken. Nadat je op één rol geklikt hebt stoppen alle rollen en kun je van het moment gebruik maken om winnende combinaties te maken. Dit is een heel aardige mogelijkheid die net even verder gaat dan de traditionele hold knop.

Als je verstandig omgaat met deze mogelijkheid kun je er je voordeel mee doen. Overigens is het ook wel goed te bedenken dat het stoppen van één van de rollen met het idee om een symbool naar voorkeur op het scherm te krijgen niet haalbaar is.