Jackpot 6000

Jackpot 6000 is een traditioneel ogende gokkast van Netent. Deze is bekend uit speelhallen en vanuit de horeca waar de gokkast op veel plekken te vinden is. Het spel is ook online beschikbaar. Het is een gokkast met drie rollen en een bovenspel. Daarnaast heeft het een retro look met de ouderwetse fruitautomaat symbolen op de rollen. Het aantal winlijnen is maximaal 5.


Het is een gokkast pur sang met weinig extra’s. Naast het basis spel op de drie rollen is er een verdubbelingsspel en het supermeterspel. Onderaan het scherm zitten zeven knoppen om de gokkast te bedienen en in te stellen. Voor de gokker die voor eenvoud gaat en niet zit te wachten op prachtige animaties en game achtige bonusspelen is dit de kast. Wat mooi is aan deze kast is dat de Return to Player met 98,8% heel hoog ligt. Dit is echt één van de hoogste percentages die te vinden zijn.

Overigens is dit wel een theoretisch percentage dat gebaseerd is op de aanname dat de gokker altijd de goede beslissing neemt. Hoewel de kast niet ingewikkeld is is het aan te raden om eerst gratis te spelen. Op die manier weet je hoe alles in zijn werk gaat als je voor echt geld gaat spelen. Met Jackpot 6000 heb je een mooie gokkast op je scherm voor als je in de geest van de oude gokkasten een kansje wilt wagen.
Jackpot 6000 logo

Het spel: de voorbereiding

Zoals eerder aangegeven is het een goed idee om de gokkast even gratis te spelen zodat je the look and feel goed doorhebt en weet wat je mogelijkheden zijn. Voordat je om geld kunt gaan spelen stel je je inzet in en het aantal winlijnen.

Met de MAX BET knop stel je de maximum inzet in waarmee je in Supermodus kunt spelen. De minimum inzet bedraagt één munt op één winlijn. De maximum inzet bedraagt twee munten op alle vijf de winlijnen. Jackpot 6000 is een eenvoudige kast en meer valt er aan de kast niet voor te bereiden.

Het is wel goed om van te voeren na te denken over het gokbudget dat je voor de goksessie wilt uitgeven. Daarnaast is het ook goed om na te denkenen over de strategie die je wilt volgen. Het is verstandig om een inzet te kiezen die bij je gokbudget past zodat je niet in vijfenveertig seconden door je tegoed heen bent.

Jackpot 6000
Jackpot 6000

Het spel: het basisspel

Jackpot 6000 is een recht toe recht aan gokkast waar verder niet echt heel veel aan uit te leggen is. Je kunt tussendoor altijd je inzet en het aantal winlijnen aanpassen. De winstcombinaties zijn zichtbaar op het scherm waarbij drie jokers de hoogste winst oplevert van 6000 munten.

Het spel: de extra’s

De Jackpot 6000 is heel erg een basis gokkast met weinig extra’s. De enige extra functie die te vinden is is het verdubbelingsspel. Bij iedere winst kun je er voor kiezen om een gokje te wagen om de winst te verdubbelen. Dit doe je door op de kop of munt knop te klikken.

Bij winst kun je er ook voor kiezen om de winst te nemen en aan je saldo van munten toe te voegen. Als je uitgespeeld bent kun je je saldo uit laten betalen als hiervoor geen beperkingen gelden. Dat kan wel zijn als je bijvoorbeeld met een welkomstbonus gespeeld hebt.

Het spel: de Supermodus

Het Supermodus spel is alleen beschikbaar voor die gokkers die maximaal inzetten. Hiervoor zit onderaan de gokkast een knop die er voor zorgt dat de inzet maximaal wordt nadat je erop geklikt hebt. In de Supermodus win je als er twee jokers op het scherm verschijnen of als er een winnende combinatie op één van de winlijnen valt.

De inzet in de Supermodus is met twintig munten op elk van de vijf winlijnen een stuk hoger dan het gewone spel. Maar de te behalen winsten zijn navenant hoger. Ieder keer als je iets wint in het basisspel kun je kiezen voor de Supermodus waarna je met de gewonnen punten in de Supermodus gaat gokken. Hier kun je ieder moment mee stoppen door op de Collect knop te klikken.