Aloha Cluster Pays

Aloha Cluster Pays is een gokkast van Netent die onvergelijkbaar is met andere gokkasten. Het is geen gokkast met winlijnen maar met winclusters. In een raster van zes rollen en vijf rijen zijn er bij elkaar dertig vakjes waarin symbolen zichtbaar worden. De goede symbolen in het goede cluster levert winst op. Alle vakjes zijn prachtig geanimeerd.

Het thema van Aloha Cluster Pays is een tropisch paradijslijk eiland en de hele vormgeving en de muziek die te horen is tijdens het gokken is hierop afgestemd. Het is een bijzonder spel omdat het echt anders is dan alle andere, door niet met winlijnen maar met clusters te werken en vanwege de gebruikte graphics en animaties die er voor zorgen dat het spel er echt heel gelikt uitziet. De return to player is 96,42% Dit is voor een gokkast waar je met veel plezier en spanning op kunt spelen helemaal zo gek nog niet.

Het spel: De voorbereidingen

Het spel is echt anders dan het spel bij andere gokkasten zoals Twin Spin en het is verstandig om eerst gratis in oefen modus het spel te verkennen. Voordat je om geld kunt gaan gokken stel je de muntwaarde in. Je kunt de muntwaarde instellen tussen €0,01 en €0,20.

De minimum inzet voor deelname aan Aloha Cluster Pays is €0,10 waarbij je op het laagste gokniveau van 1 speelt en bij €20,- speel je op het hoogste gokniveau van 10 met de hoogste muntwaarde. Kies binnen deze range een inzet die past bij je gokbudget en waar je jezelf senang bij voelt.

Het spel: de basis

In plaats van rollen met winlijnen heeft deze gokkast winnende clusters. Het idee is dat als gelijke symbolen elkaar op wat voor manier dan ook raken een cluster vormen. Als een cluster uit voldoende symbolen bestaat dan levert dit winst op waarbij de hoogte van de winst afhankelijk is van het aantal gelijke symbolen en het symbool zelf. Het ene symbool levert hogere prijzen op dan het andere symbool

Aloha Cluster Pays
Aloha Cluster Pays

Het spel: Jokers of Wild Symbols

Aloha Cluster Pays heeft symbolen die als joker fungeren. Een joker zal als ieder ander symbool meegeteld worden en voor dát symbool meetellen dat de meest gunstige uitslag oplevert. Dat doet de gokkast zelf, daar hoef jezelf niet over na te denken.

Het spel: Sticky Win Respin

Bij het vallen van een winnend cluster van symbolen kan er een respin gewonnen worden. De winnende symbolen blijven staan en alle symbolen die niet tot het winnende cluster behoren draaien opnieuw. Zolang dit een uitbreiding van het cluster oplevert gaat dit door. Na een draai waarbij er niet minstens één extra symbool aan het cluster is toegevoegd stopt de respin. Hier kunnen mooie prijzen mee gewonnen worden en het is ook echt een spannend spelelement.

Het spel: vrije draaien

Verschijnen er drie of meer free spin symbolen als cluster op het scherm dan win je vrije draaien. Met drie freespin symbolen tegen elkaar aan win je negen freespins, met vier win je er tien, met vijf win je er elf en met zes win je er twaalf. Je kunt tijdens je freespins ook weer freespins bijwinnen. Tijdens het spelen met freespins kun je uiteraard ook gewoon prijzen winnen met voldoende symbolen in een cluster.

Het spel: bescherm jezelf als dat nodig is

Aloha Cluster Pays is een spel waarin je de maximale speelduur en het maximale verlies over een periode kunt instellen. Ook kun je jezelf voor een periode uitsluiten van deelname aan het spel. Op deze manier kun je voorkomen dat je door wat echt een heel leuk en originele gokkast is in de problemen komt. Dit is best een bijzondere voorziening.