Mega Moolah

Het thema

Mega Moolah speelt zich met het originele thema af op de savannes van Afrika. Pas op voor de wilde beesten die rondhangen op de savanne en let op als je gratis draaien, extra prijzen of scatters krijgt. Het bonus spel is spectaculair en geeft de kans op het winnen van de jackpot, bijvoorbeeld de progressieve Mega Moolah Jackpot. Inmiddels zijn er ook andere thema’s.

Megah Moolah van Microgaming
Megah Moolah van Microgaming

Het Egypte thema

In het Mega Moolah Egypte thema staat de Godheid van moederschap en vruchtbaarheid centraal. Het decor wordt gevormd door de Nijl en de oevers van de Nijl. Beleef de nalatenschap van de farao’s door Mega Moolah te spelen met het Egypte thema.

Het zomervakantie thema

het zomervakantie thema is een vrolijk, zonnig en warm thema dat zich aan het strand en in de zon afspeelt. Let op de andere vakantiegangers. Bij dit thema zorgen die ervoor dat je gratis draaien, extra prijzen en scatters krijgt. Ook dit thema heeft natuurlijk een rad van fortuin achtige bonus game. Waarmee je, als het geluk je echt helemaal mee zit, in één keer miljonair kunt worden

Het all-American thema

Het all-American thema is een soort van born to be wild thema. Deze staat in het teken van het rijden over de eindeloze Amerikaanse wegen waarbij je allerlei passanten tegenkomt die jou extra mogelijkheden geven om dichter bij die progressieve jackpot te komen. Daarnaast geven ze jou free spins, scatters en mogelijkheden om je winst te verhogen

Hoe speel je het spel?

Mega Moolah is een redelijk recht toe recht aan gokkast maar dan net wat uitgebreider dan gebruikelijk, met vijf rollen en 25 winlijnen. Voldoe je aan de voorwaarden om het bonus spel te gaan spelen dan kom je in een rad van fortuin achtige bonus game terecht waar je kans maakt op het winnen van de progressieve jackpot die vaak in de miljoenen loopt. Die voorwaarden worden ingevuld als je op één van de winlijnen bepaalde combinaties aan symbolen speelt.

Omdat je met 25 winlijnen speelt is de kans groot dat je uiteindelijk in het bonusspel terecht komt. Daar wordt het pas echt spannend omdat daar gebeurt wat Mega Moolah zo bekend, berucht en beroemd gemaakt heeft. In een rad van fortuin achtig scherm kan hier de progressieve Mega Moolah jackpot vallen. Dit is echt de jackpot aller jackpots en loopt vaak in de miljoenen. Als de jackpot gevallen is dan wordt de beginstand weer teruggezet op één miljoen Britse pond.

Van iedere inzet gaat een klein deel naar deze progressieve jackpot toe die daardoor echt tot vele miljoenen kan oplopen. Door met de maximum inzet te spelen verhoog je de kans dat je voor de jackpot kunt spelen maar ook met een lagere inzet heb je een kans dat je op een goed moment een gokje mag wagen op het winnen van de grote prijs.

Proggresieve Jackot van Mega Moolah
Proggresieve Jackot van Mega Moolah

Waarop speel je Mega Moolah?

Je kunt Mega Moolah met iedere moderne browser spelen zoals Safari, Chrome, Firefox of Opera en op Windows computers is er een te downloaden en te installeren programma beschikbaar. Voor mobiele devices zoals smartphone en tablet zijn apps beschikbaar en kun je de browser ook gebruiken. Mega Moolah is zo een bekende en populaire online gokkast dat het eigenlijk overal op te spelen is.

Waarom speel je Mega Moolah?

Mega Moolah dankt zijn tot grote hoogte doorgeschoten populariteit en aantrekkingskracht aan de enorme jackpots die te winnen zijn. Grafisch ziet de gokkast er prachtig uit en er wordt echt alles aan gedaan om het voor de speler leuk te maken om een gokje te wagen. Uiteindelijk is het die astronomisch kleine kans dat je in één keer een bedrag wint waardoor je jezelf nooit meer zorgen hoeft te maken die er voor zorgt dat miljoenen mensen op de gokkast spelen