AllWays Fruits

AllWays Fruits is een op een klassiek thema gebaseerde online video-gokkast van Amatic. De video gokkast heeft een typische Amatic look. Strakker vormgeving, geen overbodige toeters en bellen en duidelijk vanaf de start. Het is een gokkast met vijf rollen en drie rijen in beeld.

Eigenlijk heb je dus een raster van vijf bij drie waarop allerlei winnende combinaties zich kunnen voordoen. Het is een gokkast waar makkelijk kleine prijsje opvallen en dat maakt het wel spannend. Behalve veel winnende combinaties zijn er ook veel extra’s maar helaas geen jackpot.

Het spel: de voorbereiding

Het spel is gebaseerd op de gold old fruitmachine. Het gaat om combinaties van minstens drie dezelfde symbolen waarvan er één op de winlijn moet staan. De overige identieke symbolen moeten het symbool op de winlijn raken. Daar is verder niet zo heel veel aan voor te bereiden.

All Ways Fruit
All Ways Fruit

Eigenlijk is dat het handelsmerk van Amatic, het ontwikkelen en ontwerpen van gokkasten die eenvoudig te bespelen zijn maar door de kleine details waar goed over is nagedacht toch spannend en bijzonder blijven om op te spelen. Zoals altijd is het goed om na te denken over het budget, de inzet waarmee je wilt gaan gokken en wat je doet als je echt een serieuze prijs wint.

Het spel: de basis

In de basis is AllWays Fruits een fruitautomaat met vijf rollen waarbij de winnende combinaties over de drie verschillende lijnen lopen. Dat zorgt er voor dat er veel kleine prijzen zijn. Bij iedere winst kun je voor dubbel of niets spelen door een rode of een zwarte kaart te kiezen.

Met de collect knop kun je de winst toevoegen aan je speelsaldo. Als je op de informatieknop klikt komt de lijst met winnende combinaties op het scherm. Dat zijn er veel. De prijzen lopen op tot 100.000 munten en dat is best veel.

Het spel: het verdubbelingssymbool (2X).

Het verdubbelingssymbool levert een verdubbeling van de prijs op. Het verdubbelingssymbool zelf is ook een wild symbol oftewel een joker. Met vier gelijke symbolen en een verdubbelingssymbool heb je dus de prijs alsof je vijf symbolen op de goede positie hebt en dat dan dubbel. Als het verdubbelingssymbool voor verschillende combinaties kan worden ingezet kiest de gokkast automatisch de combinatie die de meest winst oplevert.

Het spel: het bonus spel

Om het bonus spel te kunnen spelen heb je minstens drie bonussymbolen oftewel scatters nodig. Als het gelukt is om die op je scherm te krijgen heb je toegang en gaat het bonus spel van start. Met drie scatters win je zeven free spins, met vier scatter win je er tien en met vijf scatters ga je het bonus spel in met vijftien free spins.

Je kunt terwijl je het bonus spel speelt met de bonus symbolen extra free spins winnen. Als dit lukt heb je een heel goede uitgangspositie om met de bonus game mooie prijzen te winnen. Het mooie van het bonus spel is dat je speelt met munten die je gewonnen hebt. Dit maakt het spannend om het bonus spel te spelen.

Het spel: de beleving

Allways Fruits is een goed en uitgekiend ontwikkelde en ontworpen online video gokkast met mooie en in de traditie van Amatic om gokkasten mooi en strak vorm te geven en overbodigheid te voorkomen. Door de vele combinaties waarop winst betaald wordt is het spannend en dynamisch spel terwijl de hoofdprijs van 100.000 munten om ook voor die prijzen te gaan. Het is op ieder apparaat, laptop, PC, tablet of smartphone een soepel lopende gokkast, met mooie graphics, animaties en goed verzorgd geluid. Kortom, een gokkast die het proberen zeker waard is.