Reviews

Hoe is beoordeeld?

Bij het beoordelen van nieuwe gokkasten zijn een aantal zaken relevant. Ten eerste is het de bedoeling dat de lezer van de review een goed beeld krijgt van wat hij of zij kan verwachten van de gokkast. In onze reviews is in het kort beschreven hoe de gokkast eruit ziet. Je weet welke symbolen gebruikt worden, op welke manier de thema’s in de gokkast verwerkt zijn en wat de speler op de gokkast verder kan verwachten wordt beschreven.

Gokkasten reviews
Gokkasten reviews

Bij die gokkasten waarover informatie te vinden is over de Return to Player is dit percentage ook opgenomen. De Return to Player is het percentage van de inzet dat wordt terugbetaald aan de spelers van de online gokkast. Dit percentage ligt ongeveer tussen de 95% en de 99%.

Los van hoe een gokkast is vormgegeven kan dit een reden zijn om voor een bepaalde gokkast te kiezen. Met een verschil van 4% zul je het tijdens het spelen zelf niet merken, daarvoor maak je simpelweg te weinig draaien. Maar uiteindelijk maakt de Return to Player wel degelijk verschil.

Speel online gokkasten en Ontvang daarbij 250 free spins + 100 euro!

Niet van alle gokkasten was de Return to Player vanuit een betrouwbare bron te vinden. In die gevallen is de Return to Player weggelaten. Wat we tegenwoordig ook heel belangrijk vinden is het of er de mogelijkheid is de desbetreffende gokkast op je mobiele applicatie (tablet, smartphone) te spelen.

Wat is beoordeeld?

Het basisspel van de gemiddelde gokkast is bij vrijwel alle gokkasten hetzelfde. Uiteindelijk gaat het erom om winnende combinaties op de winlijnen te krijgen. Als dat lukt dan wint de gokker. Daar waar aardigheden en bijzonderheden te melden zijn over de werking van het basisspel wordt dit beschreven.

Bij de reviews is zo goed als mogelijk bekeken of er bonus games en andere speciale mogelijkheden aan het spel zijn toegevoegd en hoe die dan werken. Het gebruik van scatter symbolen en het hiermee kunnen winnen van free spins komt veel voor. Ook de mogelijkheid om op dubbel of niets te gokken komt geregeld voor.

Wat bijvoorbeeld bij de Amatic online gokkasten opvalt is dat de thematiek van een gokkast niet is doorgetrokken naar de vormgeving van het dubbel of niets spel. In alle gevallen werd hier een kaart getrokken. De prijs wordt verdubbeld als je goed kiest, zo niet dan verlies je alles. Andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een afwijkende variantie of interessante en aantrekkelijke progressieve jackpots, zijn waar mogelijk ook genoemd.

De beleving, hoe beoordeel je dat?

In de reviews staat soms ook een beschrijving van hoe de gokkast beleefd wordt. Dit is natuurlijk een persoonlijk oordeel wat wordt bepaald door de schrijvers van de reviews. Een positief of negatief oordeel hoeft dan ook helemaal niet aan te sluiten met je eigen beleving.

reviews op onze website
Reviews op onze website

Uiteindelijk wordt de beleving heel erg ingekleurd door hoe een avond of middag gokken op een online gokkast verloopt. Een misschien niet zo spectaculaire online gokkast waar je binnen betrekkelijk korte tijd een mooie winst binnen haalt of misschien zelfs wel de jackpot wint zal een positievere beleving achterlaten dan de meest gelikte gokkast waar je in redelijk korte tijd je gokbudget kwijt gespeeld hebt. Feit is wel dat de ontwikkelaars van gokkasten veel tijd, energie en creativiteit investeren in de ontwikkeling van aansprekende online gokkasten.

De ene aanbieder doet dit door tot het uiterste te gaan met het toevoegen van toeters, bellen en animaties terwijl de andere aanbieder dit doet door juist de kunst van het weglaten toe te passen en met heel weinig toch een bijzondere en fijn te bespelen gokkast aanbied op internet. Vaak bieden we ook de mogelijkheid om de gokkast gratis te spelen en uiteindelijk is het oordeel aan de gebruiker zelf!