Pragmatic Play vermaakt jou met Great Rhino Megaways!

Ga je een gokje wagen bij het online casino? Dan zal je als speler onder andere de Great Rhino Megaways gokkast tegen kunnen komen. Deze gokkast is door spel provider Pragmatic Play gelanceerd op 21 april 2020.

Als je de Great Rhino Megaways gokkast gaat spelen zal je jezelf goed kunnen vermaken. Dat komt omdat het thema van deze gokkast online alles te maken heeft met Zuid-Afrika en het leven met wilde dieren. Deze gokkast is ontzettend goed in elkaar gezet en je kunt genieten van een hoge kwaliteit. Dit spel is dan ook erg leuk om te spelen en daarom kun je jezelf goed vermaken. Op de achtergrond van de Great Rhino Megaways gokkast krijg je een mooi en groot natuurreservaat te zien.

Je ziet hoog gras, paden, bomen, stenen, neushoorns, zebra’s, bergen, een blauwe lucht en nog veel meer. Er valt genoeg te zien en dat trekt al snel je aandacht. Ga je met de Great Rhino Megaways gokkast aan de slag? Dan zal je ook kunnen genieten van een mooi speelveld. Je speelt de Great Rhino Megaways gokkast met 6 rollen en hier kun je mooie symbolen op laten verschijnen. Er kunnen symbolen gedraaid worden als cheeta’s, neushoorns, krokodillen, jachtluipaarden, apen en flamingo’s. Je komt ook gekleurde kaartsymbolen tegen, dus het speelveld laat veel variatie zien.

Great Rhino Megaways eenvoudig te bedienen

Wil je graag een gokje wagen op deze spannende gokkast van spel provider Pragmatic Play? Dan moet je als speler goed weten hoe je de Great Rhino Megaways Flash gokkast kunt bedienen. Je speelt deze gokkast met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen van het spel worden weergegeven aan de onderkant van de rollen. Je kunt met de min knop en plus knop een inzet plaatsen, door hem te verlagen of te verhogen. Wel moet je rekening houden met de inzetlimieten die gehanteerd worden. Dat is bij de Great Rhino Megaways gokkast minimaal €0,20 per draai en maximaal €100 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde knop waar de twee witte pijlen op staan. Bij elke draai maak je kans op winst, dus de spanning zal al snel hoog oplopen.

Grote geldprijzen winnen met 200704 winmanieren

Uiteraard wil je zoveel mogelijk geldprijzen naar binnen slepen als je de Great Rhino Megaways gokkast gaat spelen. Deze gokkast kan mooie geldprijzen opleveren als je op de rollen een combinatie laat verschijnen. Het is belangrijk dat je minimaal 3 symbolen van dezelfde soort in een combinatie draait. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen en altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts.

Je zal er altijd voor moeten zorgen dat de combinatie compleet is en niet onderbroken wordt door een symbool van een andere soort. Gebeurd dat wel? Dan zal je geen geldprijs meer kunnen behalen. Je speelt de Great Rhino Megaways gokkast met veel winkansen en dat komt omdat je speelt met Megaways. Bij elke draai zie je een ander aantal symbolen per rol verschijnen. Je kunt minimaal 2 symbolen per rol draaien en maximaal 8. Als je 8 symbolen op elke rol draait, zal je maar liefst 200704 winmanieren te pakken hebben. De kans op winst is dus zeker aanwezig!

Maak gebruik van de extra functies

Wanneer je de Great Rhino Megaways gokkast gaat spelen zal je ook gebruik kunnen maken van de extra functies. Eén van de extra functies is het Wild symbool en deze herken je aan de neushoorn. Het Wild symbool kan alle symboolsoorten van de Great Rhino Megaways gokkast vervangen. Je kunt hier zelfs onderbroken combinaties mee laten completeren. Dit kan dan alsnog een geldprijs opleveren. Daarnaast speel je ook met Scatter symbolen en daar kun je free spins mee winnen. Als je free spins ontvangen hebt kun je de rollen van de Great Rhino Megaways gokkast gratis laten draaien. Dit kan gratis geldprijzen opleveren en dat zorgt voor veel spanning!