Pragmatic Play heeft Pirate Gold Deluxe gelanceerd

Wie bij één van de door ons geteste online casino’s gaat spelen zal onder andere de Pirate Gold Deluxe gokkast tegen kunnen komen. Je kunt dit spel gaan spelen met een hoge kwaliteit dankzij spel provider Pragmatic Play. Het spel is ontwikkeld met een spannend thema over piraten. Dit is goed terug te zien aan de grafische elementen die bij dit spel gebruikt worden. Als je de Pirate Gold Deluxe gokkast gaat spelen zal je jezelf geen moment vervelen, want dit spel heeft veel te bieden.

Op de achtergrond van de Pirate Gold Deluxe gokkast krijg je de zee te zien waar de piratenschepen zich verzamelen. De piraten op de schepen willen zoveel mogelijk schatten te pakken krijgen en waardevolle spullen veroveren. Op de achtergrond is ook te zien dat de schepen al bijna aan wal zijn. Naast de mooie achtergrond laat dit spel ook mooie symbolen op de rollen zien. Je kunt symbolen draaien die goed binnen het piratenthema passen. Denk aan mannelijke piraten, vrouwelijke piraten en papegaaien. Je kunt ook piratenschepen draaien, schatkaarten, verrekijkers, haken, munten en schatkisten. De symbolen hebben mooie waardes gekregen en kunnen daardoor al snel een hoge prijs opleveren.

Spelregels goed leren kennen

Bereidt jezelf altijd goed voor als je een gokje wilt gaan wagen op de Pirate Gold Deluxe gokkast. Je moet als gokkasten speler goed weten hoe het spel gespeeld kan worden. Dit spel wordt gespeeld met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen van het spel vind je terug aan de onderkant van de rollen. Als je de Pirate Gold Deluxe gokkast geladen hebt krijg je onder andere een min knop en een plus knop te zien. Hier kun je de inzet mee verlagen of verhogen.

Uiteraard speel je de Pirate Gold Deluxe gokkast altijd met een inzet naar keuze. Je kunt minimaal €0,20 per draai plaatsen en maximaal €100 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen van het spel laten draaien. Dit kan met de ronde zwarte knop waar de twee grote witte pijlen op staan. Als je de rollen laat draaien maak je direct kans op winst.

Vorm combinaties voor mooie prijzen

Wanneer je dit spel geladen hebt wil je uiteraard zo snel mogelijk voor de winst gaan spelen. Om met de Pirate Gold Deluxe gokkast te kunnen winnen moet je op de 5 rollen van het spel complete combinaties draaien. Een combinatie moet bij dit spel minimaal 2 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen, want onderbroken combinaties kunnen geen winsten opleveren. Verder is het belangrijk dat een combinatie altijd één van de 40 winlijnen volgt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Voor de winst spelen op de Pirate Gold Deluxe gokkast kan met een RTP van 96,48%. Wil je weten welke winsten de Pirate Gold Deluxe gokkast op kan leveren? Neem dan gerust een kijkje in de prijzentabel.

Extra functies Pirate Gold Deluxe gebruiken

Spel provider Pragmatic Play heeft de Pirate Gold Deluxe gokkast ook voorzien van extra functies. Dat kan het voor jou als speler al snel spannend maken. Als je dit spel gaat spelen zal je met de extra functies de kans op winst kunnen vergroten. Je kunt met de extra functies ook mooie winsten kunnen behalen. Bij de Pirate Gold Deluxe gokkast kun je onder andere een Wild symbool tegenkomen. De Wild is te herkennen aan de schatkist. Het Wild symbool is erg interessant en dat komt omdat hij een vervangende functie heeft. Alle standaard symboolsoorten van dit spel kunnen door de Wild vervangen worden. Verder kan het Wild symbool ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Je kunt het spel ook gaan spelen met bonus symbolen, vermenigvuldigers en respins. Dit spel heeft dus genoeg te bieden voor jou als speler!