Pragmatic Play brengt El Dorado The City of Gold uit

In het spelaanbod van het online casino kun je nu ook weer een nieuwe gokkast tegenkomen van Pragmatic Play. Deze spel provider heeft op 7 januari 2020 de El Dorado The City of Gold gokkast uitgebracht. Als je dit spel gaat spelen zal je direct de kwaliteiten van Pragmatic Play te zien krijgen. Dit spel is namelijk mooi uitgewerkt met een mooie achtergrond en een keurig speelveld.

Als je de El Dorado The City of Gold gokkast gaat spelen zal je jezelf dan na onze uitleg geen moment vervelen. Dat maakt dit spel meer dan de moeite waard om op te zoeken. Als je dit spel gaat spelen zal je mee worden genomen naar El Dorado. Op de achtergrond van de El Dorado The City of Gold gokkast zie je een gouden tempel, veel bomen, bladeren, planten, bloemen, een meer en een waterval. Het ziet er geweldig uit en dat maakt de El Dorado The City of Gold gokkast erg mooi om naar te kijken. Ook het speelveld van dit spel ziet er goed uit. Je kunt 5 rollen laten draaien en daar kun je mooie symbolen op laten verschijnen. Denk aan luipaarden, kikkers, toekans, vrouwen en mannen met maskers, kaartsymbolen met speciale tekens en nog veel meer. Het spel kan mooie geldprijzen opleveren met de symbolen op de rollen. Dat zorgt voor de nodige spanning tijdens het laten draaien van de rollen!

El Dorado The City of Gold bedienen

Zie je het helemaal zitten om zelf een gokje te wagen op gokkasten zoals de El Dorado The City of Gold gokkast? Dan wordt het tijd dat je jezelf gaat voorbereiden. De spelregels moet je goed doornemen en het is belangrijk dat je te weten komt hoe je het spel kunt bedienen. Goed om te weten is dat de El Dorado The City of Gold gokkast maar een minimaal aantal knoppen gekregen heeft van Pragmatic Play. Daardoor kun je zonder poespas een gokje wagen. Je kunt met de min knop en plus knop een inzet plaatsen door hem te verlagen of te verhogen. Er kan minimaal €0,25 geplaatst worden per draai en maximaal €125. Heb je een inzet geplaatst? Dan kun je de rollen van de El Dorado The City of Gold gokkast laten draaien. De rollen gaan draaien op het moment dat je op de ronde knop klikt waar de witte pijlen op staan.

Hoge winkansen

Jouw doel tijdens het spelen van de El Dorado The City of Gold gokkast is uiteraard het behalen van zoveel mogelijk winsten. Om een winst te kunnen behalen moet je op de rollen van het spel een combinatie draait. Je speelt de El Dorado The City of Gold gokkast met 5 rollen en 15 symbolen per draai. Een combinatie moet altijd uit 3 of meer soortgelijke symbolen bestaan. Elke combinatie moet op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 25 winlijnen volgt. Hoe meer symbolen je in een combinatie draait, hoe hoger de geldprijs die je zal ontvangen.

Extra functies El Dorado The City of Gold

Pragmatic Play heeft deze gokkast ook voorzien van extra functies. Voor jou als speler is dat al snel interessant te noemen. De extra functies kunnen namelijk de kans op winst vergroten. Je kunt hier ook mooie geldprijzen mee winnen. Eén van de extra functies die je tegen kunt komen is het Wild symbool. Het Wild symbool herken je aan de man met het groene masker. De Wild heeft een vervangende functie voor alle andere symboolsoorten van de El Dorado The City of Gold gokkast. Hij kan met zijn functie ook onderbroken combinaties completeren. Als je dat voor elkaar krijgt zal je alsnog een winst uitbetaald krijgen. er zijn ook Scatter symbolen te vinden. Deze herken je aan de gouden tempel. Bij het draaien van 3 Scatter symbolen zal je 8 free spins ontvangen!