Ontdek ook Free Reelin’ Joker

Zoek je online graag spellen van Play’n GO op? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Deze spel provider heeft namelijk een nieuw spel op de markt gebracht. Het gaat om de Free Reelin’ Joker gokkast. Je kunt dit spel bij het online casino gaan spelen met een hoge kwaliteit.

Dit spel trekt al snel je aandacht met zijn kleurrijke uitstraling en mooie symbolen. Play’n GO heeft dit spel voorzien van een totaal van 3 rollen. Op elke rol kun je 1 symbool draaien, dus je speelt met 3 symbolen per draai. Je kunt met de symbolen die op de rollen verschijnen mooie prijzen winnen. Dit klassieke spel is goed in elkaar gezet met bijpassende grafische elementen. Daardoor wordt het nog leuker om met dit spel aan de slag te gaan.

Laat je de rollen van de Free Reelin’ Joker gokkast draaien? Dan zie je onder andere stukken fruit voorbij komen. Denk aan kersen, citroenen en pruimen. Naast deze stukken fruit draai je ook rode zevens en paarse zevens. De rollen laten ook rode jokers zien en gouden jokers. Het speelveld wordt door de symbolen al snel kleurrijk gemaakt. Dat maakt het spelen van dit Play’n GO spel nog leuker dan het al is.

Het spel eenvoudig bedienen

Als je deze online gokkast spelen wilt zal je ook goed moeten weten hoe het spel bediend kan worden. Je kunt dit spel bedienen met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen vind je terug aan de onderkant van de rollen. Er is onder andere een getallenlijn aanwezig. Hier kun je gebruik van maken voor het plaatsen van een inzet. Met welke inzet je gaat gokken op de Free Reelin’ Joker gokkast kun je zelf bepalen.

Wel moet je rekening houden met de inzetlimieten die gehanteerd worden. Bij de Free Reelin’ Joker gokkast is dat minimaal €0,10 per draai en maximaal €100 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Dit is mogelijk met de ronde groene knop waar de twee witte pijlen op te zien zijn. Zodra de rollen gaan draaien maak je direct kans op winst.

Win prijzen op 3 rollen

Tijdens het spelen van de Free Reelin’ Joker gokkast kun je prijzen winnen. Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen combinaties te vormen. Een combinatie moet uit identieke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat elke combinatie compleet is en dat hij niet onderbroken wordt door een symbool van een andere soort. Je hebt alle rollen van de Free Reelin’ Joker gokkast nodig om een complete combinatie te kunnen vormen. In de prijzentabel vind je terug welke winsten je met dit spel kunt behalen. Voor de winst spelen op de Free Reelin’ Joker gokkast is mogelijk met een RTP van 94,2%.

Speel met Wilds en vermenigvuldigers

Dit spel heeft ook extra functies te bieden. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en je kunt mooie prijzen winnen. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien. Het Wild symbool herken je aan de jokers.

Wat het Wild symbool zo interessant maakt? Dat is het feit dat hij een vervangende functie heeft. Hij kan alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen en kan daardoor ook onderbroken combinaties laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt zal je alsnog een winst uit kunnen laten betalen. De Wild brengt ook een x2 vermenigvuldiger met zich mee. Dat is zeer interessant, want daardoor kunnen prijzen nog hoger oplopen. Mis dit dus zeker niet als je een gokje gaat wagen!