Ontdek Lady Fruits 40 Easter van Amatic!

Online spelen kan nu ook op de Lady Fruits 40 Easter gokkast. Amatic heeft dit spel ontwikkeld en op 18 maart 2021 gelanceerd. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je mee worden genomen naar een totaal van 5 rollen. Je krijgt op elke rol 4 symbolen te zien en daardoor kun je met 20 symbolen per draai een gokje wagen. Zodra je de rollen laat draaien kom je mooie stukken fruit tegen en allerlei andere symbolen die met Pasen te maken hebben.

Ga je gokken op een gokkast als Lady Fruits 40 Easter? Dan krijg je op de achtergrond een park te zien. Je ziet gras, gekleurde eieren, konijnen, kuikentjes, narcissen, blauwe druifjes en rieten manden voorbij komen. Niet alleen de achtergrond van de Lady Fruits 40 Easter gokkast is goed in elkaar gezet, want ook kun je gaan spelen met bijpassende symbolen op de rollen. Je kunt op de rollen onder andere stukken fruit draaien. Denk aan pruimen, watermeloenen, kersen, druiven, sinaasappels en citroenen. Daarnaast draai je ook een rieten mand met gekleurde eieren, blauwe eieren, gouden eieren, een rode zeven en een blonde dame met een blauwe jurk.

Hoe speel je deze Amatic slot?

Voor jou als speler is het goed om te weten hoe je de Lady Fruits 40 Easter gokkast precies kunt spelen met de knoppen die toe zijn gevoegd. Er is geen jackpot, maar dat mag de pret niet drukken. Aan de onderkant van de rollen vind je de knoppen van dit spel terug. Met de ‘BET’ knop kun je een inzet naar keuze plaatsen. Je kunt de inzet naar wens verhogen of verlagen.

Heb je een inzet gekozen waar je de Lady Fruits 40 Easter gokkast mee wilt gaan spelen? Dan kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde groene knop waar de twee gouden pijlen op staan. Zodra de rollen gaan draaien maak je direct kans op winst en dat zorgt voor veel spanning voor jou als speler.

Win hoge prijzen op 5 rollen

Met een RTP van 96,94% kun jij de Lady Fruits 40 Easter gokkast van Amatic voor de winst gaan spelen. Je kunt het tot een mooie winst schoppen door op de 5 rollen van het spel combinaties te draaien die compleet zijn. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Lady Fruits 40 Easter gokkast met 40 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Als je dit spel gaat spelen zal je prijzen kunnen winnen met eerlijke winkansen.

Speel met de extra functies

Tijdens het spelen van de Lady Fruits 40 Easter gokkast kun je ook extra functies tegenkomen. Deze wil je maar al te graag gebruiken, want je kunt er de kans op winst mee vergroten en mooie prijzen mee winnen.

Zodra je met de Lady Fruits 40 Easter gokkast aan de slag gaat kun je onder andere een Wild symbool draaien. Deze herken je aan de blonde dame. Het Wild symbool biedt een vervangende functie voor alle standaard symboolsoorten. Daardoor kun je er de kans op winst mee vergroten en onderbroken combinaties mee laten completeren. Als je een onderbroken combinatie met de Wild completeert kun je alsnog een winst uit laten betalen.

Er is ook een Scatter symbool toegevoegd aan de Lady Fruits 40 Easter gokkast en deze herken je aan het blauwe en het gouden ei. De Scatter kan winsten opleveren zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen. Je kunt hier dus al snel mee in de prijzen vallen. Redenen genoeg dus om de Lady Fruits 40 Easter gokkast te gaan spelen!