Ontdek deze 2 interessante gokkasten voor jou!

Het is altijd leuk om meer online gokkasten te leren kennen en daarom hebben we er 2 uitgekozen die hier centraal staan.

Ninja Fruits en Moon Princess, beide de moeite waard om te spelen. Maar eerst maar eens nagaan wat de mogelijkheden zijn en welke bij jou in de smaak valt!

Ninja Fruits leren kennen

Het is tijd dat je kennis gaat maken met de Play’N Go gokkast Ninja Fruits. Je wordt tijdens het avontuur meegenomen naar Japan en dan krijg je te maken met diverse vechtkunsten. Maar daarbij krijg je ook veel fruitstukken te zien. Zo kun je denken aan ananassen, meloenen, maar ook aan aardbeien, sinaasappels en nog veel meer. Er kan gespeeld worden op 5 rollen en 15 winlijnen en dat zijn genoeg kansen op winst. Het is aan jou om dan te proberen wat er gaat lukken, je wil namelijk een winnende combinatie draaien van soortgelijke symbolen. Dit moet dan wel van links naar rechts en dan kun jij mooie geldprijzen winnen. Hoe hoog dat deze zijn kun je het beste bekijken in de prijzentabel, tevens ook direct een goede voorbereiding voor wanneer je begint met gokken.

Extraatjes op de gokkast

Wanneer je eenmaal aan het gokken bent op de gokkast Ninja Fruits zal je merken dat de spanning alleen maar toe gaat nemen. Je komt namelijk in aanraking met vele extraatjes. Zo is om te beginnen de oude Japanse Ninja een Wild, die kan dus andere symbolen op de rollen vervangen. Dit is voor jou een mooie kans om toch snel een winnende combinatie te halen. Als je een winst te pakken hebt dan kun jij deze uit laten keren of je gaat gamble spelen. Dan kun je proberen om je inzet te verdubbelen of te verviervoudigen. Ook is er nog een bonusspel waar jij mee in aanraking kunt komen op Ninja Fruits. Deze kun je activeren door de werpsterren. Als je er 3 hebt dan heb jij het bonusspel te pakken en dan moet je met de sterren fruitstukken raken. Als je deze raakt dan kun jij weer hoge vermenigvuldigers activeren en dan prijzen innen.

Moon Princess

De gokkast Moon Princess is net als Simply Wild een vrolijke gokkast, je hebt 3 prinsessen die allemaal bijzondere toverkrachten beheersen. Op het moment dat 1 van de 3 prinsessen ineens met haar toverstaf zwaait, dan kan dat zorgen voor heel mooie prijzen. Je hebt 5 rollen om op te spelen en dan nog 5 symbolen per rol en dus totaal 25 symbolen en dan heb jij 3 soortgelijke nodig om in de prijzen te vallen. Het zou zomaar kunnen dat jij een combinatie draait van 3 soortgelijke symbolen. Als dat lukt dan blijft het middelste symbool staan en dat zal een Wild worden. Voor een draai zal deze blijven draaien en dat kan dan een winst opleveren. Ook kun je zo meerdere winsten achter elkaar innen.

Goed om te weten is dat een winnende combinatie een vermenigvuldiger op zal leveren en die wordt dan na nieuwe winst met +1 verhoogd. Je ziet dan nog rechts van het speelveld 1 van de 3 prinsessen. Je hebt dan de Love Princess, maar ook de Star Princess en de Storm Princess. Deze hebben allemaal iets wat zij kunnen doen, zoals Wilds op de rollen toevoegen en dat kan de Star Princess. Maar je ziet ook op je scherm links van het speelveld een meter. Wanneer dat deze is gevuld dan krijg jij de Trinity modus. Dit is extra spannend want dan komen de 3 prinsessen één voor één voorbij. De krachten worden dan ook ingezet. Probeer het zelf maar eens uit hoeveel geluk jij hebt als je gaat spelen. Je kunt dan nagaan hoeveel opties er zijn en hoe groot jouw winstkansen zijn.