Octopus Treasure door Play’n GO uitgebracht

Ga je een gokje wagen bij het online casino? Dan wil je uiteraard de beste spellen gaan spelen. Je kunt onder andere de Octopus Treasure gokkast gaan spelen. Dit spel is op de markt gebracht door spel provider Play’n GO.

Van de kwaliteit kun je veel verwachten en je kunt ook al snel genieten van veel spanning. Als je de Octopus Treasure gokkast gaat spelen zal je mee worden genomen naar de bodem van de oceaan. Hier kom je van alles tegen, waaronder een grote octopus. Je kunt het spel gaan spelen met een mooie achtergrond en met bijpassende symbolen op de rollen.

Op de achtergrond van de online gokkast zie je de bodem van de oceaan verschijnen. Je ziet zand, klei, koraal, stenen, zeesterren, touwen, een gezonken schip en een octopus. Met zijn tentakels houdt de octopus het speelveld vast. Het speelveld bestaat uit 5 rollen en hier kun je mooie symbolen op laten verschijnen. Denk aan zakken met goud, schatkisten, vazen en nog veel meer. De symbolen kunnen jou al snel voorzien van mooie prijzen en daardoor loopt de spanning bij dit spel al snel hoog op. Door het mooi uitgewerkte thema van dit spel zal je al snel het idee krijgen dat je zelf op de bodem van de oceaan terecht bent gekomen. Je kunt dit spelen met een te gekke gameplay!

Spelregels Octopus Treasure

Voordat je de Octopus Treasure gokkast gaat spelen is een goede voorbereiding erg belangrijk. Je moet goed weten hoe je het spel kunt bedienen en wat je kunt verwachten. Als je de Octopus Treasure gokkast gaat spelen zal je een minimaal aantal knoppen tegenkomen. Je vind ze terug aan de onderkant van de rollen.

Er is onder andere een getallenlijn te zien en hier kun je een inzet mee plaatsen. Je kunt met de min knop de inzet verlagen en met de plus knop kun je hem verhogen. Je kunt per draai minimaal €0,20 plaatsen en maximaal €100. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde groene knop waar de twee witte pijlen op staan. Als je de rollen van de Octopus Treasure gokkast laat draaien maak je direct kans op winst.

Het spel spelen voor de winst

Om te kunnen winnen met de Octopus Treasure gokkast moet je op de 5 rollen van het spel combinaties draaien. Een combinatie moet altijd bestaan uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat een combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts en op één van de 20 winlijnen.

Het is belangrijk dat een combinatie altijd compleet is en niet onderbroken wordt door een symbool van een andere soort. Je speelt de Octopus Treasure gokkast met een RTP van 94,25%. Wil je weten welke prijzen je kunt winnen met de Octopus Treasure gokkast? Neem dan gerust een kijkje in de prijzentabel.

Extra functies gebruiken

Tijdens het spelen van de Octopus Treasure gokkast kun je ook extra bonussen tegenkomen. Met de extra functies kun je de kans op winst vergroten. Je kunt onder andere Wild symbolen draaien op de rollen van dit spel. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten van het spel vervangen.

Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Er zijn ook Scatter symbolen te vinden en zij kunnen jou voorzien van free spins. Met de free spins kun je de rollen van het spel gratis laten draaien en zo kun je gratis winsten behalen. De spanning zal dan ook al snel hoog oplopen als je de Octopus Treasure gokkast gaat spelen.