Ocean’s Treasure nieuw van Netent: speel hem nu!

Spel provider Netent brengt veel mooie spellen op de markt. Als je een echte fan van Netent bent, hebben wij goed nieuws voor jou. Op 24 februari 2020 heeft Netent namelijk een nieuwe gokkast gelanceerd. Het spel heet Ocean’s Treasure en neemt jou mee naar de bodem van de oceaan.

Als je een gokje gaat wagen op de Ocean’s Treasure gokkast zal je jezelf geen moment vervelen. Dat komt omdat de Ocean’s Treasure gokkast goed in elkaar is gezet en voor jou als speler veel te bieden heeft. Als je de Ocean’s Treasure gokkast gaat spelen zal je kunnen genieten van een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Grafisch gezien komt de Ocean’s Treasure gokkast dan ook niets te kort. Op de achtergrond van het spel zie je de bodem van de oceaan. Daar krijg je een oude stad te zien die nu volledig onder water staat. Je ziet veel oude gebouwen en ook zie je slakkenhuizen en octopussen voorbij komen. De achtergrond ziet er goed uit en dat geldt ook voor het speelveld van de Ocean’s Treasure gokkast. Je ziet op de 5 rollen van het spel verschillende symbolen voorbij komen. Denk aan flessenpost, schatkisten met spullen, goudbrokken met diamanten, kompassen en nog veel meer. De symbolen hebben mooie waardes gekregen en kunnen daardoor hoge geldprijzen opleveren!

Spelregels Ocean’s Treasure

Voordat je de Ocean’s Treasure gokkast kunt gaan spelen tussen de online gokkasten, is het belangrijk dat je jezelf goed voorbereidt. Je kunt het spel gaan spelen met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen van de Ocean’s Treasure gokkast vind je terug aan de onderkant van het speelveld. Als je het spel geladen hebt kun je direct daarna een inzet plaatsen. Je kunt minimaal €0,15 per draai plaatsen en maximaal €300 per draai. De inzet kan ingesteld worden met de ‘COIN VALUE’ knop. Nadat je een inzet gekozen hebt kun je de rollen van het spel laten draaien. Dit kan met de ronde blauwe knop waar de grote pijl op staat. Je zal al snel de spanning voelen stijgen, want je maakt bij elke draai kans op winst.

Speel voor hoge geldprijzen

Tijdens het spelen van de Ocean’s Treasure gokkast wil je uiteraard zoveel mogelijk geldprijzen behalen. Je moet dan wel goed weten wat je hier precies voor moet doen. Om een geldprijs te kunnen behalen met de Ocean’s Treasure gokkast, moet je op de 5 rollen van het spel combinaties draaien. Je moet een combinatie altijd vormen met minimaal 3 soortgelijke symbolen. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Daarnaast is het belangrijk dat de combinatie altijd één van de 15 winlijnen volgt. Elke combinatie die compleet is zal een geldprijs opleveren. Je speelt de Ocean’s Treasure gokkast met een RTP van 95,99%.

Extra functies niet te missen

Om het voor jou als speler nog spannender te maken op de beste gokkasten, heeft spel provider Netent een aantal extra functies toegevoegd. Met de extra functies kun je de kans op winst duidelijk vergroten. Je kunt er ook mooie winsten mee behalen. Als je dit spel gaat spelen kun je onder andere een Wild symbool draaien. Het Wild symbool heeft een vervangende functie gekregen. Je kunt hier alle symboolsoorten mee vervangen. Met het Wild symbool kun je zelfs onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een geldprijs uit kunt laten betalen. Je kunt ook free spins winnen door Scatter symbolen op de rollen te laten verschijnen. Bij het draaien van 3 of meer Scatter symbolen zal je 10 free spins ontvangen. Met de free spins die je ontvangt kun je de rollen van de Ocean’s Treasure gokkast gratis laten draaien. Dit zorgt voor veel spanning omdat je daardoor gratis winsten kunt behalen.