Nieuwe Royal Mint Megaways van Big Time Gaming biedt veel winkansen

Ga je een gokje wagen bij het online casino? Dan kun je onder andere spel provider Big Time Gaming tegenkomen. Deze spel provider is erg bekend en brengt elke keer opnieuw weer mooie gokkasten op de markt. Ze hebben op 12 februari 2020 een nieuwe gokkast gelanceerd met de naam Royal Mint Megaways.

De Royal Mint Megaways gokkast is echt te gek om te spelen en wil je als speler echt niet missen. Zodra je de Royal Mint Megaways gokkast gaat spelen zal je jezelf direct kunnen vermaken dankzij de hoge kwaliteit van het spel en de unieke gameplay. Het spel heeft alles te maken met een rijk en royaal leven. Je wordt meegenomen naar een groot paleis en dat is terug te zien aan de achtergrond van het spel. Op de achtergrond zie je het grote paleis met daarbij mooie roze bloesem bomen die vol in bloei staan. Het grote paleis heeft witte pilaren met gouden randen. Je aandacht wordt er direct door getrokken en dat maakt het al snel interessant. Tussen twee wit met gouden pilaren in zie je het mooie speelveld verschijnen. Het speelveld van de Royal Mint Megaways gokkast bestaat uit 6 rollen. Je kunt op de rollen van het spel mooie symbolen draaien. Denk aan diamanten in de kleuren paars, rood, blauw en groen. Je kunt ook gekleurde kaartsymbolen draaien als A, K, Q, J 10 en 9. Deze gokkast van spel provider Big Time Gaming is mooi in elkaar gezet en is zeker de moeite waard om te spelen. Zeker als je ziet dat het uitbetalingspercentage op 96,48% ligt wil je niets liever dan een gokje wagen!

Royal Mint Megaways bedienen

Het is voor jou als speler heel eenvoudig om de Royal Mint Megaways gokkast te bedienen. Dat komt omdat dit spel maar een minimaal aantal knoppen gekregen heeft van spel provider Big Time Gaming. Als je de Royal Mint Megaways gokkast gaat spelen zal je een inzet kunnen plaatsen met de ‘STAKE’ knop. Met de groene pijlen kun je de inzet naar wens verlagen of verhogen. Je kunt minimaal €0,10 per draai inzetten en maximaal €20 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen van de Royal Mint Megaways gokkast laten draaien. Dit kan met de groene knop waar de grote pijl op staat. Als je de rollen laat draaien zal de spanning er al snel inzitten want voordat je het weet heb je een geldprijs te pakken.

Spelen met Megaways voor hoge geldprijzen

Wil je graag een winst behalen als je de Royal Mint Megaways gokkast gaat spelen? Dat is maar al te goed te begrijpen. Als je een winst wilt behalen moet je ervoor zorgen dat je op de rollen van het spel een combinatie draait. Een combinatie moet altijd uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. Dit zijn bijvoorbeeld 3 paarse diamanten of 3 blauwe diamanten. Het is belangrijk dat de combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt.

Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Royal Mint Megaways gokkast met Megaways dus je kunt op elke rol van het spel een ander aantal symbolen draaien. Er kunnen minimaal 2 symbolen per rol gedraaid worden en maximaal 7 symbolen per rol. Laat je op alle rollen 7 symbolen verschijnen? Dan heb je een totaal van maar liefst 117649 winmanieren te pakken. Aan de kans op winst zal het dus zeker niet liggen als je de Royal Mint Megaways gokkast gaat spelen met geld of bonussen. Je kunt in de prijzentabel terugvinden welke winsten je precies kunt behalen met de Royal Mint Megaways gokkast.

Dit zijn de extra functies

Uiteraard kun je bij de Royal Mint Megaways gokkast ook genieten van extra functies. Eén van de extra functies is het Wild symbool. Je herkent het Wild symbool aan het bonuswiel. Hij heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten vervangen. Je kunt hier zelfs onderbroken combinaties mee laten completeren waardoor je alsnog een winst ontvangt. Er zijn ook Scatter symbolen te vinden die free spins op kunnen leveren. Je kunt 12 free spins winnen en daar kun je de rollen gratis mee laten draaien. Speel nu zelf de Royal Mint Megaways gokkast en ontdek wat het spel nog meer voor jou te bieden heeft!