New Year Rich gokkast

In het begin van 2016 moet software provider SA Gaming gedacht hebben dat het nieuwe jaar met een vloed aan rijkdom zou moeten beginnen, aangezien dat het moment was dat hun slotgame New Year Riches op de markt is gekomen.

Hoewel het niet echt één van de nieuwe gokkasten is, lijkt het ons toch een goed idee om eens te kijken wat deze slot jou als speler eigenlijk allemaal te bieden heeft. Het zal geen verrassing zijn dat de New Year Riches slot een Aziatisch tintje heeft, aangezien de festiviteiten rondom het nieuwe jaar in China toch wel echt een stuk uitbundiger zijn, dan wij zijn gewend. Er zijn gokkasten genoeg, maar deze is wel de moeite waard om te spelen.

Meer over het spel

Het speelveld van de New Year Rich slotgame bestaat uit 5 rollen met 3 rijen vol symbolen en telt in totaal 30 winlijnen waarop jij de winnende combinaties van matchende symbolen dient te maken om aantrekkelijke prijzen binnen te slepen. De RTP van deze slotgame staat genoteerd op een zeer nette 94,56% en dat is prima voor een moderne slot als deze. De 30 winlijnen die deze slotgame rijk is, zijn vaste winlijnen, wat wil zeggen dat ze automatisch allemaal zijn geactiveerd en je dus gebruik kunt maken van het grootste aantal aan mogelijkheden. Om de rollen te laten draaien heb je een minimuminzet nodig van 1,50 credits en kan je dit aanpassen tot een maximum van 600 credits per spin. Dit zorgt ervoor dat deze slot geschikt is voor een groot aantal slotliefhebbers.

Op de rollen zal je verschillende symbolen voorbij zien komen. Om te beginnen zijn er de welbekende kaartsymbolen 9, 10, J, Q, K en A welke op een sierlijke manier worden gerepresenteerd. Daarnaast zijn er ook andere symbolen die geheel in het Chinese thema zijn afgebeeld, zoals mandarijnen, geldenveloppen, dumplings en andere lekkernijen en cadeaus die bij deze traditionele viering horen. De verschillende symbolen vertegenwoordigen allemaal een bepaalde waarde en zullen, in een winnende combinatie van minimaal drie dezelfde symbolen op één van de actieve winlijnen, voor een leuke winst zorgen. Als je meer wil weten over de exacte waarde van de verschillende symbolen die je op de rollen tegenkomt, dan kan je dit op een overzichtelijke manier terugvinden op de uitbetalingstabel op het spel zelf.

Bonusfeatures voor extra spelbeleving

De New Year Rich slot heeft een bijzondere feature die ‘Bombing Reels’ wordt genoemd. Dit houdt in dat bij het draaien van iedere winnende combinatie van symbolen deze zullen ontploffen als vuurwerk en er nieuwe symbolen op hun plaats zullen vallen. Dit gaat zo door tot er geen nieuwe winnende combinaties gemaakt kunnen worden. Het mooie van deze feature is dus dat je meer kansen hebt op winst met een enkele spin.

Wanneer je het voor elkaar krijgt om minimaal 3 Scatters op de rollen te draaien, verdien je gratis spins. Je hebt hier de mogelijkheid om het aantal gratis spins te kiezen met een bijbehorend symbool dat op de rollen terecht zal komen.

Als laatste is er ook nog de progressieve jackpot waar je met iedere spin kans op maakt. Een progressieve jackpot is een jackpot die aan een netwerk is gekoppeld en aangevuld wordt door iedere spin die op de gekoppelde slotgame wordt gespeeld, hierdoor kan deze jackpot oplopen tot enorme hoogte.

New Year Rich slot verkennen

De New Year Rich gokkast is een vermakelijke en goed uitziende slotgame die niet per definitie hoge prijzen uitbetaalt bij het maken van de winnende combinaties op de basisgame, maar de kans op het winnen van een progressieve jackpot maakt dit zeker goed. Daarnaast is het een prima slotgame en biedt het de mogelijkheid om de rollen te laten draaien met een lage inzet en kan je hierin je inzet aanpassen als je liever met wat meer geld speelt.