Netent heeft Druids Dream online gebracht!

Als je bij het online casino gaat spelen, zal je altijd van een ruim spelaanbod kunnen genieten. Dat komt omdat alle spel providers steeds meer nieuwe spellen op de markt brengen. Eén van de spel providers die nieuwe spellen ontwikkeld, is Netent.

Deze spel provider is zeer interessant en heeft al veel mooie gokkasten gelanceerd. Op 23 maart 2020 was het weer zover en heeft spel provider Netent de Druids Dream gokkast op de markt gebracht. Als je de Druids Dream gokkast gaat spelen, zal je mee worden genomen naar een groot bos. Het kan hier al snel interessant en spannend worden, omdat je niet alleen bent. Je komt bij de Druids Dream gokkast namelijk veel dieren tegen in het bos. Als je een gokje gaat wagen op de Druids Dream gokkast, zal je zien dat het thema erg goed is uitgewerkt. Je speelt de Druids Dream gokkast met mooie symbolen op de rollen en ook kun je genieten van een mooie achtergrond. Daardoor wordt het nog leuker om de Druids Dream gokkast te gaan spelen. Op de achtergrond zie je het grote bos en op de rollen kun je verschillende dieren draaien. Denk aan beren, uilen, witte wolven, pootafdrukken en nog veel meer.

Hoe werkt Druids Dream?

Je kunt de Druids Dream gokkast spelen met een minimaal aantal knoppen. Dat is een groot voordeel, want zo kun je op een eenvoudige manier het spel bedienen. Alle knoppen van de Druids Dream gokkast worden aan de onderkant van de rollen weergegeven. Zo blijft het spel overzichtelijk voor jou als speler. Zodra je de Druids Dream gokkast geladen hebt, kun je met de ‘COIN VALUE’ knop een inzet plaatsen. Je kunt hiermee een inzet naar keuze plaatsen. Deze gokkast kun je spelen voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €400 per draai. Dankzij de ruime inzetlimieten is de Druids Dream gokkast voor elke speler goed bereikbaar. Na het plaatsen van een inzet, kun je de rollen van de Druids Dream gokkast laten draaien. Dit kan met de ronde knop waar de bruine pijl op staat. Als je de rollen laat draaien, zal de spanning al snel hoog oplopen. Je maakt namelijk bij elke draai kans op winst.

Extra functies van het spel

Tijdens het spelen van de Druids Dream gokkast zal je ook van extra bonussen kunnen genieten. Je kunt bij de Druids Dream gokkast onder andere een Wild symbool draaien. De Wild symbolen herken je aan de bol met daarop ‘WILD’ geschreven. Het Wild symbool heeft een vervangende functie. Alle symboolsoorten kun je hiermee vervangen. Je kunt ook onderbroken combinaties met het Wild symbool completeren. Daarnaast kom je bij de Druids Dream gokkast ook Scatter symbolen tegen en daar kun je ook alle symboolsoorten mee vervangen. Er kunnen ook free spins gewonnen worden bij de Druids Dream gokkast. Hier kun je de rollen gratis mee laten draaien.

Behaal hoge geldprijzen met 40 winlijnen

Wanneer je de Druids Dream gokkast gaat spelen, zal je uiteraard mooie geldprijzen willen behalen. Om een geldprijs te kunnen winnen, moet je op de rollen van het spel een combinatie draaien. Je speelt de Druids Dream gokkast met 5 rollen en een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten, dus ze mogen niet onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Combinaties moeten altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts of van rechts naar links gedraaid worden. Als je een combinatie draait, is het belangrijk dat hij één van de 40 winlijnen volgt. In de prijzentabel kun je alle waardes van de symbolen terugvinden, zodat je weet wat je kunt verwachten.