Netent gokkast Conan

Misschien heb je het al gehoord dat Netent volop bezig is geweest met de ontwikkeling van de nieuwe gokkast Conan.

Deze gokkast is gebaseerd op de beroemde actiefilm en neemt je mee naar de tijd om de barbaarse krijger te vergezellen op zijn belangrijke zoektocht. Er kan gespeeld worden op 6 rollen en dan met 4 rijen en met 24 winlijnen. Het voordeel van deze gokkast is dat deze beide kanten op uit zal betalen. Als je goed naar de rollen kijkt, dan zie je dat deze in een dorp liggen uit de film, in een oude tempel. Lees op je gemak alles door over de symbolen en alle extraatjes die je er tegen kunt komen. Het is namelijk echt meer dan de moeite waard om een gokje te wagen en na te gaan hoeveel geluk jij hebt op de rollen.

Over de symbolen

Op de gokkast Conan zijn veel symbolen te vinden zoals die met een lagere waarde zoals de slangen, leeuwen en valken en dan heb je nog de naast middelmatige en dat zijn bijv. zwaarden en helmen. Dan heb je nog de goed uitbetalende symbolen en dat zijn de gezichten van Conan’s sidekick Valeria, Conan’s aartsvijand Thoth-Amon en Conan zelf. Als je 5x Conan hebt gedraaid dan krijg je wel 6x je eigen inzet uitgekeerd. Om een heel goed beeld van de prijzen te krijgen en de symbolen kun je maar beter de prijzentabel raadplegen en dan zie je wat je nodig hebt en wat je krijgt. Je zal ook zien dat je inzet medebepalend is voor hoeveel je maximaal kunt innen. De Netent gokkasten zorgen ervoor dat jij altijd weer goede prijzen kunt innen, ook op deze Conan gokkast.

Extraatjes op de gokkast

Je komt op de gokkast net als bij All Ways Fruits vele extraatjes tegen en dan begint het allemaal met de Tower Wilds. Wanneer je namelijk een Tower Wild op de 1e of 2e rol hebt dan kan deze zich uitbreiden naar meerdere posities. Maar je hebt ook nog te maken met de Battle Wilds en die kun je herkennen aan de rode doordringende ogen in tegenstelling tot blauw (bij de Tower Wilds). Iedere Red Battle Wild op de 5e en 6e rol zal zijwaarts uit worden gebreid en telt tot 3 Wilds op aangrenzende rollen. Naast de Wilds heb je ook nog te maken met Mysterie symbolen. Heb jij namelijk de Snake Mystery-symbolen op de 2 middelste rollen, dan onthullen deze een gemeenschappelijk symbool, behalve Wilds of Scatters. Daarbij wordt dan de Mystery Multiplier geactiveerd.

Je hebt ook nog de Thoth-Amon-functie en deze actie zal doorgaan als je een hele rol Mystery-symbolen en een Tower of Battle Wild hebt gedraaid. Je krijgt dan te maken met de Thoth-Amon-functie. Je krijgt dan 3 tot 6 extra Mystery-symbolen op de rollen. Als laatste heb je nog de Gratis spins-functie. Deze kun je activeren als je 3, 4, 5 of 6 Scatter-symbolen hebt gedraaid ergens op de rollen. Daarvoor krijg je dan 10, 15, 25 of 50 free spins.