Mysterious Egypt biedt 5 rollen!

Pragmatic Play is een bekende spel provider en zij hebben onlangs de Mysterious Egypt gokkast op de markt weten te brengen. Als je dit spel gaat spelen zal je al snel kunnen genieten van een goed uitgewerkt thema en een unieke gameplay.

Het spel heeft namelijk te maken met Egypte en hun mysterieuze geschiedenis. Als je met de Mysterious Egypt gokkast aan de slag gaat zal je zien dat het thema goed in elkaar is gezet. Er is een mooie achtergrond te zien en ook de symbolen op de rollen vullen het spel goed aan. Geluidstechnisch komt het spel ook niets te kort.

Op de achtergrond van de Mysterious Egypt gokkast krijg je een mooie omgeving te zien. Je ziet de Nijl verschijnen met helder blauw water. Daaraan grenst de woestijn met goudkleurig zand, mooie piramides en grote tempels. Er is ook een tempel te zien met een gouden vloer, gouden pilaren en mooie tekeningen die door de Egyptenaren zelf gemaakt zijn. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je op de rollen ook mooie symbolen tegenkomen. Denk hierbij een Anubis, gouden piramides, Horus, een Ra-oog en Cleopatra. Er zijn ook kaartsymbolen te vinden als A, K, Q, J en 10. Deze kun je draaien in de kleuren rood, blauw, roze, groen en turquoise.

Spelregels Mysterious Egypt leren kennen

Voordat je met de Mysterious Egypt gokkast aan de slag gaat is het belangrijk dat je de online gokkast spelregels goed leert kennen. Je moet namelijk goed weten hoe het spel gespeeld kan worden. Dit spel heeft een minimaal aantal knoppen gekregen en deze vind je terug aan de onderkant van de rollen. Nadat je het spel geladen hebt kun je beginnen met het plaatsen van een inzet. Met de min knop kun je de inzet verlagen en met de plus knop kun je de inzet verhogen.

Uiteraard speel je de Mysterious Egypt gokkast altijd met een inzet naar keuze. Er kan minimaal €0,10 per draai geplaatst worden en maximaal €100 per draai. Nadat er een inzet geplaatst is kun je de rollen van het spel laten draaien. Dit kan met de ronde knop waar de twee witte pijlen op staan. Je maakt bij elke draai kans op winst en dat maakt het al snel spannend voor jou als speler.

Win hoge prijzen met combinaties

Jouw doel tijdens het spelen van de Mysterious Egypt gokkast met Random Number Generator? Dat is uiteraard het winnen van zoveel mogelijk prijzen. Om het tot een winst te kunnen schoppen moet je op de rollen van het spel complete combinaties draaien. Je speelt het spel met 5 rollen en elke combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien.

Elke combinatie moet gedraaid worden op aaneengesloten rollen en van links naar rechts. Je speelt de Mysterious Egypt gokkast met 10 winlijnen en daar zal elke combinatie er één van moeten volgen. De RTP van dit spel ligt op 96,5%.

Ontdek de extra functies

Om het voor jou als speler nog spannender te maken heeft Pragmatic Play extra functies toegevoegd. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen tegen kunnen komen. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle standaard symboolsoorten vervangen.

Je kunt op die manier onderbroken combinaties laten completeren. In dat geval kun je alsnog een winst uit laten betalen. Er zijn ook Scatter symbolen te vinden en zij voorzien jou van free spins. Met de free spins kun je de rollen van de Mysterious Egypt gokkast gratis laten draaien en zo win je gratis prijzen.