Majestic Megaways van iSoftBet erg winstgevend

Ga je graag op avontuur en maak jij graag verre reizen? Dan is het voor jou als speler ontzettend interessant om deMajestic Megaways gokkast te gaan spelen.Als je deMajestic Megaways gokkast gaat spelen zal je namelijk mee worden genomen naar een groot natuurgebied met allerlei wilde dieren. Hier valt er genoeg te beleven en daardoor zal jij jezelf als speler geen moment vervelen.

Ga je met deMajestic Megaways gokkast aan de slag? Dan zal je van veel mooie grafische elementen kunnen genieten. Je ziet op de achtergrond van het spel een mooie omgeving met bomen en een prachtige roze met gele lucht door de ondergaande zon. Bekijk je het speelveld van deMajestic Megaways gokkast? Dan zie je 6 rollen met daarop veel mooie wilde dieren. Denk aan buffels, neushoorns, olifanten en leeuwen. Daarnaast kun je ook een volle maan draaien, mooie bomen en diamanten. Er zijn ook gekleurde kaartsymbolen toegevoegd aan deMajestic Megaways gokkast. Je speelt per rol met veel symbolen.

Per draai kan het aantal symbolen bovendien veranderen. Dat komt omdat je deMajestic Megaways gokkast speelt met Megaways. Je kunt per rol minimaal 2 symbolen draaien en maximaal 7. Laat je op alle rollen 7 symbolen verschijnen? Dan heb je maar liefst 117649 winmanieren gecreëerd. Aan de kans op winst zal het dus zeker niet liggen als je deMajestic Megaways gokkast gaat spelen!

Leer hoe je Majestic Megaways bediend

Voordat je een gokje gaat wagen op deMajestic Megaways gokkast, is het uiteraard heel belangrijk om te weten hoe je het spel kunt bedienen. Je speelt deMajestic Megaways gokkast met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen van het spel zijn terug te vinden aan de rechter zijkant van het speelveld. Je kunt met het fiche als knop een inzet plaatsen en je speelt deMajestic Megaways gokkast altijd met een inzet naar keuze. De minimale inzet die je kunt plaatsen is €0,20 per draai. Wil je met hogere inzetten spelen? Dan kan dat tot maximaal €20 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde knop waar de twee witte pijlen op staan. Bij elke draai maak je kans op winst, dus de spanning zal al snel hoog oplopen.

Hoe kan ik met Majestic Megaways winnen?

Jouw doel tijdens het spelen van deMajestic Megaways gokkast is uiteraard het behalen van zoveel mogelijk geldprijzen. Om een geldprijs of bonus te kunnen winnen zal je op de rollen van het spel een combinatie moeten draaien. Dit moet altijd met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is heel belangrijk dat een combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Ze mogen dus ook niet onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Je kunt op maar liefst 117649 manieren een winst behalen.

Speel met de extra functies

Tijdens het laten draaien van de rollen zal je ook speciale symbolen tegen kunnen komen. Dat zijn de extra functies van deMajestic Megaways gokkast. Eén van de extra functies is het Wild symbool. Deze herken je aan de boom. Het Wild symbool heeft een vervangende functie. Hij kan alle symboolsoorten van deMajestic Megaways gokkast vervangen. Je kunt hier dan ook zelfs onderbroken combinaties mee laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt zal je alsnog een geldprijs uit kunnen laten betalen. Er zijn ook bonus symbolen te vinden en hier kun je free spins mee winnen. Je kunt met de free spins de rollen van deMajestic Megaways gokkast gratis laten draaien. Daardoor zal je gratis winsten kunnen behalen en dat maakt het voor jou als speler erg spannend. Redenen genoeg dus om deMajestic Megaways gokkast te gaan spelen!