Lovely Lady Deluxe is nieuw!

Online spelen op gokkasten kan op mooie Amatic slots en daar is de Lovely Lady Deluxe gokkast er één van. Je kunt dit spel gaan spelen met een totaal van 5 rollen.

Het spel wordt met 3 symbolen per rol gespeeld en daardoor met 15 symbolen per draai. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je kunnen genieten van een leuk thema over geluk. Je kunt de Lovely Lady Deluxe gokkast gaan spelen met een mooie achtergrond en met bijpassende symbolen op de rollen. Daardoor wordt het nog leuker om met dit spel aan de slag te gaan.

Het spel laat een blauwe achtergrond zien en kleurrijke symbolen op de rollen. Je kunt onder andere een mooie dame draaien met zwart haar. Er verschijnen ook lieveheersbeestjes, paddenstoelen, klavertjes vier, gouden hoefijzers, roze spaarvarkens en glazen bollen. Je kunt ook gekleurde kaartsymbolen draaien als A, K, Q, J, 10 en 9.

Spelregels Lovely Lady Deluxe

Goed om te weten is dat je de Lovely Lady Deluxe gokkast kunt gaan spelen met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen van het spel vind je terug aan de onderkant van de rollen. Er is onder andere een ‘BET’ knop te zien en hier kun je een inzet mee plaatsen. Met welke inzet je het spel gaat spelen kun je geheel zelf bepalen.

Je kunt na het plaatsen van een inzet de rollen van het spel laten draaien. Dit kan met de ronde rode knop waar de twee gouden pijlen op staan. Laat je de rollen van de Lovely Lady Deluxe gokkast draaien? Dan maak je direct kans op winst en dat maakt het al snel spannend voor jou als speler.

Winnen op 5 rollen

Jouw doel tijdens het spelen van de Lovely Lady Deluxe gokkast? Dat is uiteraard het winnen van zoveel mogelijk geld. Om te kunnen winnen met dit spel moet je op de 5 rollen complete combinaties draaien. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien.

Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Lovely Lady Deluxe gokkast met 10 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. In de prijzentabel kun je terugvinden welke winsten de Lovely Lady Deluxe gokkast op kan leveren.

Spelen met extra functies

Tijdens het spelen van de Lovely Lady Deluxe gokkast kun je ook genieten van extra functies. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en ook kun je er mooie prijzen mee winnen. Als je dit spel gaat spelen zal je de extra functies zeker niet willen missen. Er is onder andere een Wild symbool toegevoegd en deze herken je aan de dame met het zwarte haar. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt de Wild goed gebruiken bij een onderbroken combinatie. Hij kan dan namelijk het verkeerde symboolsoort vervangen en zo kun je alsnog een winst uit laten betalen. Winsten die je met het Wild symbool behaald zullen verdubbeld uitbetaald worden.

Er is ook een Scatter symbool toegevoegd voor gewone inzetten en High Stakes. Deze is te herkennen aan de glazen bol. Het Scatter symbool kan winsten opleveren op alle posities op de rollen. Hij hoeft hier geen combinatie voor te vormen of winlijnen voor te volgen.

Met het Scatter symbool kun je dus al snel in de prijzen vallen. Bij het draaien van 3 of meer Scatter symbolen zal je 15 free spins ontvangen. Met de free spins kun je de rollen van de Lovely Lady Deluxe gokkast gratis laten draaien en zo win je gratis prijzen. De free spins wil je dus maar al te graag gebruiken als je dit spel gaat spelen!