Jackpots winnen met Bonanza Megapays

Zoek online de spanning op door een gokje te wagen op de Bonanza Megapays gokkast. Big Time Gaming heeft dit spel ontwikkeld en daardoor kun je rekenen op een hoge kwaliteit.

Als je dit spel gaat spelen zal je mee worden genomen naar een totaal van 6 rollen. Op elke rol kun je minimaal 2 symbolen draaien en maximaal 7 symbolen. Dat komt omdat dit spel met Megaways gespeeld kan worden. Je kunt daardoor ook al snel veel winmanieren creëren. Spelen op de Bonanza Megapays gokkast kan met een thema over een mijn waar er gezocht wordt naar goud en diamanten.

Het thema van deze online gokkast is op een mooie manier in elkaar gezet. Kijk je naar de achtergrond van het spel? Dan zie je de mijn, stenen, een houten hutje, bloemen, gras en bomen. Je aandacht wordt ook al snel getrokken door de symbolen die op de rollen verschijnen. Op de rollen draai je diamanten in de kleuren rood, blauw, groen en wit. Er zijn ook gouden symbolen aanwezig en gekleurde kaartsymbolen. Voordat je het weet val je hier mee in de prijzen. Dit zorgt dan ook al snel voor de nodige spanning.

Spelregels leren kennen

Voordat je gaat spelen op de Bonanza Megapays gokkast is het belangrijk om te weten hoe het spel bediend kan worden. Je kunt dit nieuwe spel van Big Time Gaming bedienen met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen vind je terug aan de rechter zijkant van het speelveld. Je kunt onder andere een ‘STAKE’ knop gebruiken. Met deze knop kun je een inzet plaatsen. Er kan minimaal €0,20 per draai geplaatst worden en maximaal €30 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Dit is mogelijk met de groene knop waar de grote witte pijl op te zien is. Zodra de rollen gaan draaien maak je direct kans op winst.

Prijzen winnen op 6 rollen

Ga je met strategie een gokje wagen op de Bonanza Megapays gokkast? Dan zal je als doel hebben om zoveel mogelijk prijzen te winnen. Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen van het spel combinaties te vormen. Een combinatie moet uit identieke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn.

Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Bonanza Megapays gokkast met een RTP van 96,4% voor de winst. Laat je op alle rollen van het spel het maximaal aantal symbolen zien? Dan speel je het spel met maar liefst 117649 winmanieren. Je kunt daardoor al snel een winst naar binnen slepen en dat maakt het uiterst interessant voor jou als speler.

Jackpot prijzen en extra functies

Zodra je begint met spelen op de Bonanza Megapays gokkast zal je aandacht al snel getrokken worden door de jackpot prijzen die aanwezig zijn. Dit spel heeft 4 jackpot prijzen te bieden en deze worden bovenaan de rollen weergegeven. Ze zijn progressief en kunnen daardoor in waarde stijgen. Er is een Mini Jackpot, Midi Jackpot, Major Jackpot en Mega Jackpot aanwezig. Dit spel heeft ook Wild symbolen te bieden met een vervangende functie. Daar kun je zelfs onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen.

Dit spel heeft ook Scatter symbolen te bieden, waar je free spins mee kunt winnen. Met de free spins kun je de rollen van het spel gratis laten draaien en zo kun je gratis prijzen winnen. Daardoor wordt het al snel spannend om de rollen van de Bonanza Megapays gokkast te laten draaien. Dit spel van Big Time Gaming heeft veel te bieden en is zeker de moeite waard om op te zoeken!