iSoftBet lanceert Piggy Bank Megaways!

Bij het online casino kun je nu ook een gokje wagen op de Piggy Bank Megaways gokkast. Dit spel is door provider iSoftBet ontwikkeld en gelanceerd. Je kunt het spel gaan spelen met een hoge kwaliteit en dat maakt het al snel interessant om de rollen te laten draaien.

Als je met dit spel aan de slag gaat zal je kunnen rekenen op een totaal van 6 rollen. Je speelt het spel met Megaways en daardoor kun je per rol een ander aantal symbolen draaien en dit kan ook na elke draai veranderen. Per rol kun je minimaal 2 symbolen draaien en maximaal 7 symbolen. Als je de Piggy Bank Megaways gokkast gaat spelen voor de winst zal de spanning al snel hoog oplopen. Met de symbolen die op de rollen verschijnen kun je namelijk hoge prijzen pakken.

Je speelt de Piggy Bank Megaways gokkast met een thema over roze spaarvarkens. Alles draait om geld en luxe. Het thema van het spel is goed in elkaar gezet. Op de achtergrond zie je gouden munten en het speelveld wordt omringd door een roze kader. Laat je de rollen van het spel draaien? Dan zie je bijpassende symbolen voorbij komen. Je draait roze spaarvarkens, roze hamers, bankbiljetten, gouden munten, het logo van het spel en gekleurde kaartsymbolen. Denk daarbij aan A, K, Q, J, 10 en 9.

Inzetten eenvoudig plaatsen

Zodra je het spel geladen hebt krijg je aan de rechterkant van het speelveld de knoppen te zien die iSoftBet toe heeft gevoegd. Je kunt met de knoppen van het spel eenvoudig een inzet plaatsen en de rollen laten draaien. Als je dit spel gaat spelen zal je met het fiche als knop een inzet kunnen plaatsen. Je kunt de Piggy Bank Megaways gokkast spelen voor minimaal €0,20 per draai en voor maximaal €20 per draai.

Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Daar heb je de ronde zwarte knop voor nodig waar de twee witte pijlen op te zien zijn. Zodra de rollen gaan draaien maak je direct kans op het winnen van prijzen.

Winnen met Piggy Bank Megaways

Uiteraard wil je zoveel mogelijk prijzen naar binnen slepen als je een gokje gaat wagen op de Piggy Bank Megaways gokkast. Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen van het spel combinaties te vormen. Een combinatie moet uit identieke symbolen bestaan en dat moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Laat je op elke rol het maximaal aantal symbolen zien? Dan kun je de Piggy Bank Megaways gokkast gaan spelen met maar liefst 117649 winmanieren. Daarnaast ligt de RTP van dit spel op 95,98%. Aan de kans op winst zal het dus zeker niet liggen.

Verhoog winkansen met extra’s

Om het voor jou als speler nog leuker te maken dan het al is, heeft iSoftBet een aantal extra functies aan het spel toegevoegd. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Als je het spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen.

Draai je een onderbroken combinatie op de rollen? Dan kan het Wild symbool goed van pas komen. Je kunt dan het verkeerde symboolsoort vervangen en op die manier kan de onderbroken combinatie gecompleteerd worden. Zo ontvang je als speler alsnog een geldprijs die je niet wilt missen.

Nog een extra functie van de Piggy Bank Megaways gokkast is het Scatter symbool. Daar kun je free spins mee winnen en daar kun je de rollen van het spel gratis mee laten draaien. Zo kun je gratis prijzen winnen. Respins, bonusspellen en vermenigvuldigers zijn ook aanwezig bij de Piggy Bank Megaways gokkast!