Imperial Riches van Netent

Netent heeft de gokkast Imperial Riches ontwikkeld en daarbij kun je tot wel 5x een jackpot winnen. Een goed moment om daarom eens na te gaan wat deze gokkast jou kan brengen.

Je hebt bijv. een uitkeringspercentage van 96,88% en in totaal heb je 15 winlijnen die je kunt gebruiken. Uiteraard kun je gokkasten als deze oefenen en je kunt ook met eigen geld spelen. Dit is al mogelijk vanaf €0,15 per speelronde en dan tot maximaal €30. Bonussen zijn er ook genoeg zoals de free spins bonus en dan nog de jackpot feature. Tijd voor jou om er ook alles over te weten te komen en dan hoef je alleen maar dit bericht door te nemen en dan weet jij hoe het in zijn werk gaat!

Avalanche feature

Op de gokkast Imperial Riches kan gespeeld worden aan de hand van de Avalanche feature. Het houdt in dat er winnende combinaties zijn en die dan verdwijnen en dan wordt er plaats gemaakt voor nieuwe items. Je speelt op 5 rollen en dan met 3 rijen en met 15 winlijnen die vast staan. Jackpots staan er ook voor jou klaar om te winnen en dat zijn de 2 vaste jackpots, de Rapid en die staat op €100 en dan nog de Mini van €500. Dan heb je nog 3 progressieve jackpots en dan is het maar de vraag hoe hoog dat deze op dat moment staan. In ieder geval kan het erg winstgevend uitpakken voor jou. Het is te hopen dat jij de 1e ronde direct veel geluk hebt want dan kun jij erg verrast worden!

Bijzonder Aziatisch thema

Bij dit thema denk je toch ook aan gouden symbolen zoals de gouden gong? Deze is Wild op de rollen en kan dan andere items vervangen alleen een Scatter niet. Een Scatter kan ook eenvoudig herkend worden want dat is een lampion. Heb jij 5x een Wild gedraaid dan krijg je 1500 munten. Maar dan zijn er nog meer symbolen zoals een goudvis, maar ook de gouden dukaten, dan nog de goudklompen en bamboe stelen. Als jij er daar dan 5 per soort van hebt dan krijg je tussen de 200 en de 1500 munten. Het is goed dat jij nagaat wat jouw voordelen zijn op deze gokkast. Iedere ronde weer heb jij de kans om heel wat binnen te halen, maar het is goed dat je op je eigen geluk af gaat. Probeer het ook eens op je mobiel want ook daar is deze gokkast op te spelen.

Gratis spins bonus

Wat kun jij allemaal verdienen met deze free spins bonus? Je komt er alleen achter wanneer dat jij een gokje waagt op Imperial Riches. Om te beginnen heb jij eerst 3 Scatters nodig of meer om de bonus te activeren. Als jij er 3 hebt dan krijg je 10 free spins en iedere Scatter die je dan extra hebt gedraaid is goed voor 5 free spins extra. Als de free spins klaar zijn dan kun je eens kijken naar een vijver met koi karpers. De juwelen die jij dan hebt verzameld die vallen dan in het water en als de rechter karper deze dan op heeft gegeten dan win jij een interessante geldprijs. Maar als jij op de linker karper terecht komt dan maak jij zomaar een kans op de jackpot. Maar tijdens deze feature is er nog veel meer gaande, maar dat kom jij vanzelf tegen wanneer dat je speelt op Imperial Riches.