Huangdi the Yellow Emperor slot

Microgaming kwam begin dit jaar wederom met een aangename nieuwe slot, die ze omgedoopt hebben tot Huangdi the Yellow Emperor. Op deze videoslot word je meegevoerd naar een bekend Chinees verhaal waarbij Huangdi het opneemt tegen de stam van Li in de slag van Zhuolu in het oude China. Wanneer geschiedenis en Chinese mythologie je aanspreekt, dan is deze slot zeker een must om eens te spelen. We vertellen je in deze review van Huangdi the Yellow Emperor graag meer over de algemene slot details en de bonusfeatures die je op deze game zult gaan tegenkomen, zoals het uitbreidende symbool, Wild symbolen, Scatter symbolen, gratis spins en een jackpot van maar liefst 30.000 credits.

Slot details

De Huangdi the Yellow Emperor slot heeft een speelveld van 5 rollen en telt 25 winlijnen waarop je de winnende combinaties van symbolen moet zien te landen. Het uiterlijk van deze slotgame is geheel uitgevoerd in een Aziatische sfeer, met symbolen als de welbekende kaartsymbolen, die met de kunst van kalligrafie worden weergegeven. Daarnaast zijn er ook verschillende andere symbolen die een hogere waarde vertegenwoordigen, zoals onder andere een bronzen, zilveren en gouden munt. Als je meer wil weten over de exacte waarde van de aanwezige symbolen en de mogelijke winnende combinaties, dan raden we je aan om dit in de overzichtelijke uitbetalingstabel te bekijken, die op het spel zelf te vinden is.

Bonusfeatures toegelicht

Verder naar de bonusfeatures die je op deze Huangdi the Yellow Emperor zult gaan tegenkomen. Allereerst zijn er natuurlijk Wild symbolen in onze uitleg, die elk regulier symbool op de rollen kunnen vervangen om je zo te helpen winnende combinaties te maken. Let erop dat de Wild symbolen geen andere bonussymbolen zullen vervangen. Daarnaast is er ook een uitbreidend symbool aanwezig die ervoor zorgt dat elk regulier symbool op het eerste rol zich kunnen uitbreiden om zo gemakkelijke winnende combinaties te maken. Deze feature is niet alleen op het basisspel te vinden, maar ook in de gratis spins rondes, waarbij het ook de Wild symbolen zal uitbreiden.

Ook is er op de Huangdi the Yellow Emperor slot het Scatter symbool aanwezig, dat bij 4 van deze symbolen je één vermenigvuldiger biedt van 10x je inzet en bij 5 Scatters is die vermenigvuldigers zelfs nog hoger. Daarnaast word je door het landen van minimaal 3 Scatter symbolen getrakteerd op 15 gratis spins. Dus extra kansen om je saldo een boost te geven. En vergeet als laatste niet dat er op deze slotgame een jackpot te winnen is van maar liefst 30.000 credits, wat toch echt een leuke aanvulling zou zijn.

Ervaring Huangdi the Yellow Emperor

Huangdi the Yellow Emperor is een vermakelijke en mooi uitgevoerde slotgame van het team van Microgaming en bezit voldoende gokkasten bonusfeatures om het een aantrekkelijk spel te laten zijn. Het winnen van de jackpot is natuurlijk één van de doelen, maar ook als je deze niet te pakken krijgt, blijft er nog genoeg over om je een aanzienlijke tijd van plezier te voorzien. De soundtrack die je hoort lijkt misschien wat saai, maar deze past perfect bij het algehele thema van deze interessante slot.