Hotel Yeti Way nieuw van Play’n GO

Toe aan een vakantie op een tropisch eiland? Zoek dan zeker de Hotel Yeti Way gokkast online op! Je kunt dit spel gaan spelen met de kwaliteiten van spel provider Play’n GO. Als je dit spel gaat spelen zal je mee worden genomen naar een mooi eiland, waar je mag verblijven in een houten huisje.

Play’n GO heeft de Hotel Yeti Waygokkast ontwikkeld met een hoge kwaliteit en daardoor wordt het al snel interessant om met dit spel aan de slag te gaan. Je kunt dit spel gaan spelen met een leuke gameplay en daardoor zal de verveling geen moment toeslaan. Het spel kan worden gespeeld met bijpassende grafische elementen en ook geluidstechnisch komt het spel niets te kort.

Kies je ervoor om te gaan spelen op de Hotel Yeti Waygokkast? Dan zal je op de achtergrond van het spel het houten huisje te zien krijgen. Je ziet houten balken en buiten zie je allerlei spullen staan. Denk aan stoelen, kussens, planten, snorkelspullen, touwen en nog veel meer. Op de rollen van het spel kun je verschillende symbolen draaien die het thema goed aanvullen. Je draait landkaarten, een aap, haaien, hoeden, zonnecrème, zonnebrillen en teenslippers. De symbolen kunnen jou van mooie prijzen voorzien en daardoor wordt het al snel spannend om de rollen te laten draaien!

Ontdek hoe jij prijzen wint

Je kunt dit spel gaan spelen voor mooie uitbetalingen. Om het tot een winst te kunnen schoppen moet je op de 6 rollen van het spel combinaties vormen. Je speelt met 4 symbolen per rol en daardoor met 24 symbolen per draai. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Hotel Yeti Waygokkast met 4096 winmanieren en de RTP ligt op 94,24%. Aan de kans op winst zal het dus zeker niet liggen als je met dit spel aan de slag gaat.

Vergroot winkansen met extra functies

Om ervoor te zorgen dat de verveling geen moment toeslaat heeft Play’n GO een aantal extra functies toegevoegd aan de Hotel Yeti Waygokkast. Je kunt onder andere rekenen op Wild symbolen. Het Wild symbool herken je aan de blauwe letter W.

De Wild heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je er alsnog een winst mee uit kunt laten betalen. Je kunt ook free spins winnen als je de Hotel Yeti Waygokkast gaat spelen. Als er free spins jouw kant opkomen kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Zo kun je gratis prijzen winnen en dat wil je uiteraard maar al te graag!

Inzetten plaatsen

Voor jou als speler is het goed om te weten dat dit spel een minimaal aantal knoppen gekregen heeft en daardoor heel eenvoudig bediend kan worden. Ook voor hoge inzetten. Je kunt de knoppen terugvinden aan de onderkant van de rollen. Er is onder andere een getallenlijn te vinden en deze kun je gebruiken voor het plaatsen van een inzet.

Je kunt met de min knop de inzet verlagen en met de plus knop kun je de inzet verhogen. Bij de Hotel Yeti Waygokkast kun je minimaal €0,10 per draai plaatsen en maximaal €100 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Dit is mogelijk met de ronde groene knop waar de twee witte pijlen op te zien zijn. Zodra de rollen gaan draaien maak je direct kans op winst. Gokken op de Hotel Yeti Waygokkast is dus zeker wel de moeite waard!