High Society gokkast online

Misschien ben je wel een ware fan van de gokkasten van Microgaming? Als dat zo is dan ken je misschien de gokkast High Society wel. In totaal zijn er 25 winlijnen en de gokkast laat je dromen over hoe het zou zijn als geld geen object zou zijn. Er staat een rijke levensstijl voor je klaar en het is heerlijk om daarbij weg te dromen.

Toch kan het ook wel een droom zijn die werkelijkheid gaat worden als je met veel geld speelt en dan ook nog geluk hebt en wint! Maar voordat het zover is, is het tijd om nog even na te gaan hoe de gokkast High Society werkt en alle ins en outs te leren kennen. Daarom nemen wij je alvast mee naar deze wereld, lees het op je gemak door en dan gaat jouw tijd beginnen!

Symbolen en meer

Op gokkasten zijn altijd meerdere symbolen te vinden en daarom besteden we daar als eerste aandacht aan. De gokkast High Society heeft een eigen logo en dat is een Wild. Deze kan alle symbolen op de rollen vervangen, alleen de Scatter niet en die kun je herkennen aan het biljet van €100. Dan is er nog een Euro teken, als je deze 3 hebt dan activeren deze de gratis spins-functie. Als deze wordt geactiveerd kun je kiezen uit gratis spins met Super Wild Reels of gratis spins met Super Multiplier. Je hebt bij beide weer een grote kans op leuke prijzen, maar welke zou jij nemen?

Super Wild Reels

Het kan zijn dat je op de gokkast High Society de keuze maakt voor de Super Wild Reels aan het begin van de gratis spins-functie. Je krijgt dan 10, 15 of 20 gratis spins voor 3, 4 of 5 100 euro biljet symbolen. Maar er is nog meer want de rollen 2, 3 of 4 worden Wild. Dit kan nog veel meer spanning met zich meebrengen en dat is precies waar dat je naar op zoek bent!

Super Multiplier

Het kan ook zijn dat je liever kiest voor de 2e gratis spins-functie, dan krijg je 10 gratis spins voor 3 of meer symbolen van 100 euro. Ook daar is nog een extraatje bij aanwezig maar dat ervaar je zelf als je de gokkast High Society hebt geopend!

Inzetten en winsten

Op de gokkast High Society kan gespeeld worden met alle 25 winlijnen en dan vanaf €12,50 en met maximaal €250. Dit kan wel eens een hoog bedrag worden dus, maar daar staat dan ook wat moois tegenover. Om een goed beeld te krijgen van wat je kunt winnen, kan de prijzentabel worden geraadpleegd en dan weet jij welke bedragen er voor je klaarstaan. Dit kan een laag bedrag zijn of een heel hoog, want dat wordt mede bepaald door je eigen inzet. Er kan ook eerst worden geoefend, het is maar net wat jij prettig vindt. High Society is een gokkast van Microgaming met erg veel opties dus probeer het zelf maar eens online of op je mobiele apparaat.