Grand Casanova is uitgebracht door provider Amatic

Er worden steeds meer spellen aangeboden door verschillende spel providers. Zo is onlangs de Grand Casanova gokkast uitgebracht door Amatic.

Dit spel is goed in elkaar gezet en het thema is ook goed uitgewerkt. Het spel heeft te maken met Casanova. Deze knappe man wist elke mooie vrouw aan de haak te slaan. Als je de Grand Casanova gokkast gaat spelen zal je kunnen genieten van een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Op de 5 rollen van de Grand Casanova gokkast kun je symbolen draaien die goed in het thema passen. Denk eens aan Casanova zelf, mooie vrouwen, bootjes, gouden rozen, gouden maskers en nog veel meer. Als je dit spel gaat spelen zal je dus een variërend speelveld kunnen creëren. De verveling zal bij de Grand Casanova gokkast geen moment toeslaan. Dat komt ook door de mooie geldprijzen die je kunt behalen. Tijdens het spelen van de Grand Casanova gokkast zal je van veel spanning kunnen genieten en dat maakt het al snel interessant voor jou als speler!

Spelen op eenvoudige manier

Amatic heeft de Grand Casanova gokkast online voorzien van een minimaal aantal knoppen. Je kunt daardoor op een eenvoudige manier een gokje wagen zonder poespas. Als je dit spel gaat spelen zal je alle knoppen terugvinden aan de onderkant van het speelveld. Met deze knoppen kun je het spel bedienen. Je kunt met de min knop en plus knop waar ‘BET’ bij staat een inzet plaatsen. Met welke inzet je de Grand Casanova gokkast gaat spelen kun je geheel zelf bepalen. De minimale inzet die je kunt plaatsen is €0,20 per draai en de maximale inzet is €100 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien met de ronde gouden knop. Je kunt na elke draai de inzet veranderen dus je kunt zo vaak afwisselen als je zelf wilt.

Winsten behalen met Grand Casanova

Als je een gokje gaat wagen op de Grand Casanova gokkast is het net als bij de Book of Ra gokkast jouw doel om zoveel mogelijk geldprijzen te behalen. Een geldprijs kun je behalen door op de 5 rollen van het spel een combinatie te draaien. Je moet er altijd voor zorgen dat een combinatie 3 of meer soortgelijke symbolen laat zien. Het is belangrijk dat de combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Een combinatie moet altijd van links naar rechts gedraaid wordt. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen. Je moet elke combinatie altijd op één van de 20 winlijnen draaien. Lukt het jou om een complete combinatie te laten verschijnen op de rollen van de Grand Casanova gokkast? Dan kun je een winst uit laten betalen.

Speel met extra functies

Wanneer je de Grand Casanova gokkast gaat spelen kun je ook altijd genieten van extra functies. Dat maakt het nog spannender om de Grand Casanova gokkast te gaan spelen. Als je een gokje gaat wagen kun je met de extra functies de kans op winst vergroten en ook kun je er mooie geldprijzen mee behalen. Eén van de extra functies is het Wild symbool. Deze herken je aan Casanova. Het Wild symbool heeft een vervangende functie voor alle andere symbolen op de rollen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Op de rollen van de Grand Casanova gokkast kun je ook bonus symbolen draaien. Hier kun je bonus spins mee winnen. Met de bonus spins kun je de rollen van de Grand Casanova gokkast gratis laten draaien. Je kunt daardoor gratis winsten behalen en dat wil je uiteraard maar al te graag!