Good Girl Bad Girl gokkast

Je hebt het misschien al gehoord, de nieuwe Good Girl Bad Girl gokkast is de moeite waard om te spelen. Waarom? Omdat er een uitkeringspercentage geldt van 97,79%.

Daarbij kan er gespeeld worden op 5 rollen en 3 rijen. Dan heb je nog 15 winstmanieren. Je kunt echt alle kanten op en wij leggen je graag meer uit over de gokkast. Laat het daarom eens even bezinken en lees op je gemak deze review door. Je komt zo namelijk alles te weten en bent nog beter voorbereid als je zelf een gokje gaat wagen op de gokkast Good Girl Bad Girl.

Spelregels gokkast

Zoals de naam misschien al doet vermoeden, heb je op de gokkast Good Girl Bad Girl, een engel en een duivel. Beide bieden ze jou een spel aan en dat zijn de good mode en de bad mode Als je kiest voor de good mode dan heb je minder risico tijdens het gokken. Je hebt dan ook vaker kans op winnende combinaties alleen is het zo dat ze minder geld waard zijn. Maar als je de bad mode speelt dan heb je meer risico. Je hebt dan ook minder snel kans op een winst, maar als je wint dan win je wel in 1x een goed bedrag. Een andere optie die je hebt is kiezen voor both mode. Beide spellen zijn dan achter en dan betaal je daar ook wel voor. Maar je hebt wel extra kansen op winst en die wil je als speler ook wel pakken.

Je hebt verschillende symbolen op de casino gokkast Good Girl Bad Girl. Hoeveel je kunt winnen, hangt af van je inzet. Je hebt qua symbolen erg veel variatie, zo heb je een engel en duivel, deze leveren je als symbool zelf evenveel op. Je hebt ook een hond en een kat en dan nog de kaart symbolen en een 10. Ook zijn er Wild symbolen en deze kunnen andere symbolen op de rollen vervangen. Let op want een Money Wheel symbool kan niet vervangen worden. Je hebt ook nog een hooivork (rood van kleur) en aureool (blauw van kleur). en dat zijn Wilds. Je kunt met de rode kleur 1-4x de vermenigvuldiger activeren als je deze op de rollen 3, 4 of 5 hebt. Heb jij de blauwe kleur (aureool) dan kun je de x1 of x2 vermenigvuldiger hebben op de rollen 1, 2 of 3.

Meerdere bonussen

Je hebt de kans om de hooivork en een aureool in beeld te krijgen naast elkaar. Dan krijg jij te maken met een click me bonus. De bonus is wisselend want hangt af van in welke modus je speelt. Hoe dan ook kan het erg winstgevend zijn en dat zorgt weer voor spanning tijdens jouw speelmoment. Je hebt dan ook nog een Double up bonus. Als je een winst hebt behaald dan kun jij de winst proberen te verdubbelen. Als jij de verkeerde voorspelling hebt gedaan dan ben je wel alles kwijt (dat is het risico). Als laatste is er nog de Money Wheel bonus. Je kunt het symbool op de 1e, 3e en 5e rol tegen komen. Dan kan het bonusspel worden gestart en hoe het werkt hangt weer af van welke modus je hebt gekozen. Maar je krijgt een groot rad en dat draait om prijzen te winnen.