Gold Megaways spelen met hoge RTP!

Bij het online casino vind je de nieuwste spellen terug en daar valt ook de Gold Megaways gokkast onder. Je kunt dit spel gaan spelen met de kwaliteiten van spel provider Big Time Gaming.

Deze bekende spel provider weet precies waar jij als speler naar opzoek bent. Ze spelen goed in op jouw wensen en verwachtingen en hebben dan ook van de Gold Megaways gokkast weer een echte topper weten te maken. Je kunt dit nieuwe spel gaan spelen met een thema over goud. Het thema is in elkaar gezet met bijpassende grafische elementen en ook de geluidseffecten komen niets te kort. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je 6 rollen te zien krijgen. Door de Megaways van dit spel kan het aantal woorden per rol en na elke draai veranderen.

Als je het spel geladen hebt zal je op de achtergrond een gekleurd gordijn te zien krijgen met daarop gouden glinsteringen. Het zal al snel je aandacht trekken, maar ook de symbolen op de rollen vullen het spel goed aan. Je krijgt rondom het speelveld een gouden kader met diamanten te zien. Op de rollen draai je gouden horloges, gouden auto’s, gouden ringen, gouden bankpassen, gouden platen en nog veel meer mooie symbolen. Je kunt ook gekleurde kaartsymbolen op de rollen zien verschijnen. Denk daarbij aan A, K, Q, J, 10 en 9.

Vorm 117649 winmanieren op 6 rollen

Je kunt tijdens het spelen van de Gold Megaways gokkast veel winmanieren creëren door de Megaways die het spel gekregen heeft. Per rol kun je minimaal 2 symbolen draaien en maximaal 7 symbolen. Hoe meer symbolen je op de rollen laat zien, hoe meer winmanieren er gevormd worden en hoe sneller je dus een winst kunt behalen. Als je elke rol vult met het maximaal aantal symbolen, zal je de Gold Megaways gokkast spelen met maar liefst 117649 winmanieren. Je kunt dus al snel mooie prijzen naar binnen slepen.

Om te kunnen winnen met dit spel moet je op de rollen combinaties vormen net als bij andere spellen. Het is belangrijk dat elke combinatie uit overeenkomende symbolen bestaat. Dit mogen er niet minder zijn dan 3. Je moet ervoor zorgen dat elke combinatie vanaf de meest linkse rol naar rechts wordt gedraaid. Dit moet op aaneengesloten rollen, want een combinatie die onderbroken wordt kan geen winst opleveren. Voor de winst spelen op de Gold Megaways gokkast kan met een hoge Return to Player van 96,42%. Daarnaast wordt dit spel gespeeld met een hoge variantie.

Extra functies voor nog hogere winkansen

Tijdens het spelen van deze gokkast van Big Time Gaming kun je ook extra functies tegenkomen. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Als je het spel gaat spelen kom je onder andere Wild symbolen tegen. Zij bieden een vervangende functie en kunnen alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt er dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Daarnaast heeft dit spel ook Scatter symbolen te bieden en zij kunnen jou van free spins voorzien. Daar kun je de rollen van het spel gratis mee laten draaien en zo win je gratis prijzen. Dit spel heeft ook expanding symbolen te bieden die je niet wilt missen.

Speel met inzetten naar keuze

Gokken op gokkasten zoals Gold Megaways kan met een minimaal aantal knoppen en altijd met een inzet naar keuze. Je kunt minimaal €0,05 per draai plaatsen en maximaal €20 per draai. De inzet kun je naar wens verhogen of verlagen met de ‘STAKE’ knop. Nadat je een inzet geplaatst hebt kun je de rollen laten draaien. Dit is mogelijk met de groene knop waar de grote witte pijl op te zien is. Laat je de rollen van het spel draaien? Dan maak je direct kans op het winnen van grote prijzen!