Gold Digger Megaways gelanceerd op 27 januari!

Door spel provider iSoftBet is gisteren een nieuwe gokkast gelanceerd met de naam Gold Digger Megaways. Dit nieuwe spel neemt je mee naar een mijn waar er gezocht moet worde naar goud. Deze gokkast wordt gespeeld met 6 rollen en door de Megaways kun je per rol en na elke draai een ander aantal symbolen draaien.

Hoe meer symbolen je op de rollen van deze internet gokkast laat zien, hoe meer winmanieren je zal creëren. Dat kan al snel resulteren in een mooie uitbetaling. Een gokje wagen op het nieuwe spel Gold Digger Megaways is mogelijk bij casino’s in Nederland die met iSoftBet samenwerken. In Nederland is op 1 oktober 2021 de online gokmarkt opengegaan en zijn er inmiddels 11 goksites voorzien van een vergunning.

Ontwikkeld door iSoftBet

Spel provider iSoftBet is een grote speler binnen de iGaming industrie qua videoslots en klassieke gokkasten. In het jaar 2010 werd de ontwikkelaar opgericht. De provider heeft al meer dan 260 spellen op de markt weten te brengen in de jaren dat ze bestaan. Al vanaf het eerste moment heeft de ontwikkelaar haar focus weten te leggen op het ontwikkelen van videoslots.

De spellen van iSoftBet worden met HTML5 ontwikkeld en hebben daardoor haarscherpe graphics te bieden. Daarnaast zijn de spellen mobiel goed bereikbaar voor elke speler die via een smartphone of tablet een gokje wil gaan wagen.

Thema en symbolen

De Gold Digger Megaways gokkast heeft een thema gekregen over een oude mijnwerker die jou graag meeneemt tijdens zijn zoektocht naar goud. Op de achtergrond van het spel is de mijn te zien. Je ziet stenen, houten balken, touwen, TNT bommen, goud en een treinrails. De mijnwerker is naast het speelveld te zien en houdt zijn hand boven de TNT bom. Je krijgt op de rollen bijpassende symbolen te zien die het thema goed uitwerken. Zo draai je onder andere lampen, goudbrokken, pikhouwelen, de mijnwerker, wagonnetjes, houten planken en kaartsymbolen.

Creëer tot 117.649 winmanieren

Een gokje wagen op de Gold Digger Megaways gokkast is mogelijk met 6 rollen. Per rol kunnen er minimaal 2 en maximaal 7 symbolen worden gedraaid. Daardoor is het mogelijk om tot wel 117.649 winmanieren te creëren. Dat kan al snel voor een mooie uitbetaling zorgen, zodra je een combinatie op de rollen vormt die compleet is. Deze gokkast biedt een Return to Player van 95,97% en kan worden gespeeld met een medium variantie. Dit spel kan maar liefst 28.821 keer je inzet opleveren als maximale geldprijs. Dit kan zomaar een behoorlijke uitbetaling opleveren als jij met de maximale inzet van €20 per ronde aan het spelen bent. Per draai kan er minimaal €0,20 in worden gezet.

Extra functies ook aanwezig

Tijdens het spelen van deze gokkast kom je ook extra functies tegen. Spel provider iSoftBet heeft onder andere Wild symbolen toegevoegd. De Wild symbolen bieden een vervangende functie en kunnen de posities van alle standaard symboolsoorten overnemen. Hierdoor is het ook mogelijk om onderbroken combinaties te completeren en dit levert alsnog een geldprijs op.

Daarnaast kom je ook een watervalmechanisme tegen, die winnende symbolen van de rollen laat verdwijnen. Zij maken plaats voor nieuwe symbolen, waardoor je meerdere keren achter elkaar een winst kunt behalen zonder een extra inzet te moeten plaatsen.

Er zijn ook Mining Boosters aan het spel toegevoegd:

Max Megaways: Alle rollen laten 7 symbolen zien, waardoor je die ronde gegarandeerd met 117.649 winmanieren zal spelen.

Boomer Bonus Add: Boomer komt met een extra brok goud aanzetten en activeert hiermee de Gold Hold & Win Respins feature.

Mystery Blast: Een willekeurig aantal symbolen worden opgeblazen met dynamiet door de mijnwerker. De lege plekken worden gevuld met identieke symbolen.

Boomer Lose to Win: Boomer draait een verliezende spin om in een winnende spin.